1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU, “TOPARLANIYORUZ HAREKETİ” İZLEME KOMİTESİNİ KABUL ETTİ
FELLAHOĞLU, “TOPARLANIYORUZ HAREKETİ” İZLEME KOMİTESİNİ KABUL ETTİ

FELLAHOĞLU, “TOPARLANIYORUZ HAREKETİ” İZLEME KOMİTESİNİ KABUL ETTİ

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Toparlanıyoruz Hareketi’nden bir heyetle görüştü. Harekete bağlı “Seçilmişleri İzleme Komitesi” üyeleri, Başkan Fellahoğlu’nun seçim döneminde vaat ettiği konularda bugüne kadar ne kadar ilerleme kay

A+A-

HEYET, FELLAHOĞLU’NUN SEÇİM VAATLERİNDE NE KADAR İLERLEME KAYDETTİĞİNİ İRDELEDİ

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu,  Toparlanıyoruz Hareketi’nden bir heyetle görüştü. Harekete bağlı “Seçilmişleri İzleme Komitesi” üyeleri, Başkan Fellahoğlu’nun seçim döneminde vaat ettiği konularda bugüne kadar ne kadar ilerleme kaydettiğini irdeledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Özgül Ezgin, Salih Cengaver Cem ve Cenk Diler’den oluşan heyet, 5 aylık icraat dönemi içerisinde LTB’nin hangi noktaya ilerlediği yönünde de Başkan Fellahoğlu’na sorular sordu ve LTB’nin yürüttüğü çalışmalar konusunda bilgiler aldı.

FELLAHOĞLU: “ÇALIŞMALARIMIZIN TAKİBİNDEN MEMNUNUZ”

Soruları yanıtlayan LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, seçim döneminde vaat ettiklerinin arkasında olduğunu ve hizmet verme motivasyonu ile çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti.

Toparlanıyoruz Hareketi’nin iyi ve gerekli bir örgütlenme olduğunu ve çalışmalar konusunda takipçi olmasının kendisini memnun ettiğini ifade eden Fellahoğlu, şeffaf anlayış çerçevesinde her platformda detaylı açıklamalar yapmayı bir görev bildiğini aktardı.

“ATTIĞIMIZ ÖNEMLİ ADIMLARA DAHA FAZLA DESTEK BEKLİYORUZ”

Fellahoğlu konuşmasında başta Toparlanıyoruz Hareketi olmak üzere, sivil toplum örgütlerinden bazı konularda destek beklediğini vurgulayarak, “Özellikle kaçak inşaatların üzerine gittiğimiz bu dönemde bu konunun muhatabı birlik ve derneklerin sessiz durması bizleri üzmektedir. Bu tip konularda yıllarca beklenti içinde olan bu kuruluşların LTB’nin bu cesur adımlarını desteklemesi çok daha güzel olurdu” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.