1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. FELLAHOĞLU: “TÜM KESİMLER LTB’YE GÜVEN DUYMAYA BAŞLADI”
FELLAHOĞLU: “TÜM KESİMLER LTB’YE GÜVEN DUYMAYA BAŞLADI”

FELLAHOĞLU: “TÜM KESİMLER LTB’YE GÜVEN DUYMAYA BAŞLADI”

FELLAHOĞLU, KTEZO HEYETİYLE GÖRÜŞTÜ

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Hürrem Tulga başkanlığındaki Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO) heyetini kabul etti.

Belediye basın biriminin açıklamasına göre, dün yapılan görüşmede KTEZO heyeti görüşmede esnaf ve zanaatkarların sorunlarını ve taleplerini aktarırken; Başkan Fellahoğlu da oda yetkililerine belediyenin son durumuyla ilgili bilgi verdi.

“ODA İLKELİ DURUŞU VE TUTARLI ÇALIŞMALARIYLA İŞ HAYATINDA ÖRNEK BİR ÖRGÜT”

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, konuşmasında, ziyaret ve başarı dileklerinden dolayı Oda yetkililerine teşekkür ederken, ilkeli duruşu ve gerçekleştirdikleri çok değerli projelerle ülkedeki iş hayatına önemli katkılar yapan KTEZO’nun heyetini belediyede görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Örgütlerde tutarlılık ve faaliyetlerin sürekliliğinin önemine işaret eden Fellahoğlu, Oda’nın yaptığı güzel işler ile gurur duyduğunu söyledi.

Belediye özelinde dayanışma duygusunun seçimlerden sonraki bir ayda geliştiğini söyleyen Fellahoğlu, her geçen gün bu ivmenin yukarıya doğru gittiğini görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Gerek sivil toplum örgütlerinin, gerek görüştüğü yetkili makamların, gerekse vatandaşların, yeni seçilen yönetimle birlikte LTB’ye güvenlerinin arttığını dile getiren Fellahoğlu bu güven duygusu ve dayanışmayla olumsuzlukları olumluya dönüştürme yolunda ilerlediklerini de sözlerine ekledi.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.