1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU’NDAN BES BAŞKANI BOZAT’A YANIT
FELLAHOĞLU’NDAN BES BAŞKANI BOZAT’A YANIT

FELLAHOĞLU’NDAN BES BAŞKANI BOZAT’A YANIT

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Belediye Emekçileri Sendikası (BES) Başkanı Savaş Bozat’ı, LTB’nin gerçeklerini, mali yapısı ve gelir-gider durumunu görmezden gelmekle suçladı.

A+A-

"LTB’NİN GERÇEKLERİNİ GÖRMEZDEN GELİYOR”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu,  Belediye Emekçileri Sendikası (BES) Başkanı Savaş Bozat’ı,  LTB’nin gerçeklerini, mali yapısı ve  gelir-gider durumunu görmezden gelmekle suçladı.

Fellahoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Bozat’ın bugün basında yer alan LTB ve kendine yönelik açıklamalarına yanıt verdi.

Bozat’ın yaptığı açıklamaların  LTB’ye, çalışanlarına ve Lefkoşa halkına hiçbir şey kazandırmayacağını belirten Fellahoğlu, “belediyede başkan ve yönetim anlayışının değişmediğini söyleyen Bozat’ın niyetinin kamuoyunu yanıltmak olduğunu” iddia etti.

“FONKSİYONLARINI HAYATA DÖNDÜRÜYORUZ”

Göreve geldiklerinde darmadağın bir yapı devraldıklarını ve kötü gidişi durdurduklarını ifade eden Fellahoğlu, “ Küçük küçük de olsa her geçen gün yaptığımız iyileştirmelerle LTB’nin fonksiyonlarını hayata döndürüyoruz. Bunu da, sağduyu sahibi ve özverili belediye çalışanlarımız sayesinde yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Fellahoğlu Bozat için de “Bir kez daha kendisini iyi niyetli olmaya ve belediyenin gerçek durumunun farkında olmaya, anlamaya ve bu gerçekler üzerinden çözümler varsa bunları önermeye davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.