1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FENERBAHÇE BORSADA DA DAĞILDI!
FENERBAHÇE BORSADA DA DAĞILDI!

FENERBAHÇE BORSADA DA DAĞILDI!

Gençlerbirliği deplasmanında 2-0 yenilerek, bitime 4 hafta kala lider Galatasaray'ın 7 puan gerisine düşen Fenerbahçe'den yatırımcılar da umudunu kesti.

A+A-

Şampiyonluk şansı mucizelere kalan Fenerbahçe ’nin hisseleri güne yüzde 4,88 düşüşle 39 liradan başladı. Fenerbahçe açılışta borsanın en fazla düşen hissesi oldu. Şampiyonluk yolunda önemli bir avantaja sahip olan Galatasaray ’ın hisseleri ise güne yüzde 3 yükselişle 41.7 liradan başladı.

Galatasaray Yükselişte

Galatasaray hafta sonu Sanica Boru Elazığspor’u yenerek aldığı 3 puanın ardından ligde 2. sırada bulunan Fenerbahçe’nin de Gençlerbirliği’ne mağlup olması ile puan farkını 7’ye çıkardı. Cuma gününü 40,60 liradan tamamlayan Galatasaray hisseleri puan farkının 7’ye çıkarmasının ardından bugün açılışta yüzde 7,65 oranında yükselişle 43,60 lirayı gördü.

Gördüğü en yüksek 43,60 liradan gelen kar satışlarla bu dakikalarda 43,00 lira seviyelerinde dengelenen Galatasaray’ın piyasa değeri de 600 milyon liraya yaklaştı. Galatasaray’ın piyasa değeri cuma günü kapanışında 565 milyon lira seviyesindeydi.

 

Kaynak: Skorer

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.