1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FENERBAHÇE FİNALDE
FENERBAHÇE FİNALDE

FENERBAHÇE FİNALDE

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında oynanan ve normal süresi ile uzatmaları 1-1 berabere biten karşılaşmanın ardından penaltı vuruşlarında rakibine 4-1 üstünlük sağlayan Fenerbahçe finale çıktı

A+A-

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında oynanan ve normal süresi ile uzatmaları 1-1 berabere biten karşılaşmanın ardından penaltı vuruşlarında rakibine üstünlük sağlayan Fenerbahçe finale çıktı. 

Karşılaşmanın 17. dakikasında ilk gol geldi ve Eskişehirspor öne geçti. Veysel Sarı'nın pasında ceza yayının hemen önünde topa dokunan Tello, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1. 

32. dakikada ise Fenerbahçe maça eşitlik getirdi. Gökhan Gönül'ün sağdan ceza sahasına ortaladığı topa Kuyt'ın yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak Akaminko'ya çarparak, Webo'nun önünde kaldı. Webo, önünde bulduğu topu filelerle buluşturdu: 1-1. 

Maçın ikinci yarısında taraflar buldukları fırsatları değerlendiremeyince ilk maç da 1-1 sona erdiği için karşılaşma uzatmaya gitti. 

15'er dakikalık iki uzatma devresinde de gol olmayınca finalisti belirlemek için penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonucunda rakibine  4-1 üstünlük sağlayan Fenerbahçe finale yükseldi ve Trabzonspor'un rakibi oldu. 

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.