1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA
FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA

FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA

Arsenal Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta?

A+A-

Fenerbahçe, 3-0 kaybettiği ilk maçın ardından Arsenal'den rövanşı almaya gidiyor. Arsenal-Fenerbahçe karşılaşması 27 Ağustos salı günü oynanacak.  Arsenal-Fenerbahçe maçını İspanya Futbol Federasyonundan hakem Carlos Velasco Carballo yönetecek. 21.45'te başlayacak karşılaşma Star TV'den naklen yayınlanacak.

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Jenkinson, Gibbs, Rosicky, Walcott, Ramsey, Cazorla, Podolski, Giroud

MUHTEMEL İLK 11'LER

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Kadlec, Meireles, Kuyt, Selçuk, Alper, Sow, Emenike

YANAL: "HİÇBİR SONUÇ SÜRPRİZ OLMAZ"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Arsenal karşısında yarın kendilerini zor bir maçın beklediğini belirterek, "Ama biz de Fenerbahçe'yiz. Hiçbir sonuç Fenerbahçe için sürpriz olmaz" dedi. Maçın oynanacağı Emirates Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Yanal, Londra ekibinin iyi organize olmuş, uzun zamandır çalışan, oturmuş bir kadroya sahip bir takım olduğunu ifade ederek, "Ama biz de Fenerbahçeyiz. Hiçbir sonuç Fenerbahçe için sürpriz olmaz. Yarın bizi tabii ki zor bir maç bekliyor. Fenerbahçe olarak büyük bir takımız, büyük bir camiaya sahibiz, büyük taraftarımız var. Dünyanın en önemli taraftar kitlelerinden birine sahibiz" diye konuştu.

VOLKAN KALEYE DÖNECEK

Teknik direktör Yanal, Arsenal maçındaki kaleci tercihiyle ilgili bir soruya, "Türkiye'nin en iyi 4 kalecisi bizde, hatta Avrupa'da şanslı takımlardan bir tanesiyiz, 4 kalecimiz de çok iyi. Bunlardan bir tanesi Kayseri'de oynuyor, üç tanesi bizde, hepsi genç. Volkan için de genç demek gerekiyor çünkü 30 yaş bir kaleci için çok önemli, olgun bir yaş. Bu dört kaleciye sahip olmak bizim için çok çok büyük bir avantaj" yanıtını verdi.

"AMACIMIZ KAZANMAK"

Fenerbahçeli futbolcu Webo, büyük bir rakibe karşı mücadele edeceklerini belirterek, "Amacımız kazanmak, çünkü Fenerbahçe büyük bir takım. Fenerbahçe her ne şartlarda olursa olsun, sahaya çıktığı zaman kazanmak için çıkacaktır. Biz de kazanmak için, bunun gerekliliklerini yarın sahada yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. Fenerbahçe'nin neler yapabileceğini Arsenal karşısında sahada göstermek istediklerini kaydeden Webo, geçen hafta oynanan maçı "kaza" olarak nitelendirdi.

Fenerbahçe'nin Arsenal kadrosu belli oldu

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nde Arsenal ile oynayacağı rövanş maçı öncesinde 19 kişilik kadrosu belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında, 27 Ağustos Salı günü deplasmanda İngiliz temsilcisi Arsenal ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe, saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Londra'ya hareket etti.

Fenerbahçe İngiltere'ye gitti!

Sarı-Lacivertli takımı az sayıda taraftar ve havaalanı çalışanları uğurladı.

Sakatlıkları süren Emre, Mehmet Topal ve Yobo ile Krasiç ve Holmen'in de bulunmadığı Sarı-Lacivertli kafilede 19 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Alper Potuk, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner Erkin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Egemen Korkmaz, Emmanuel Emenike, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz, Michal Kadlec, Moussa Sow, Pierre Webo, Raul Meireles, Salih Uçan, Selçuk Şahin.

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.