1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FENERBAHÇE SEZONUN İLK BOMBASINI PATLATIYOR!
FENERBAHÇE SEZONUN İLK BOMBASINI PATLATIYOR!

FENERBAHÇE SEZONUN İLK BOMBASINI PATLATIYOR!

3 Temmuz süreci nedeniyle Fenerbahçe'ye yar olmayan Emenike transferi bu kez tamam.

A+A-

Özellikle UEFA Kupası'nda yarı finale kadar çıkıp finalin kaybedilmesinden sonra yeni sezonda daha güçlü bir kadro kurulması için harekete geçen başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin Emenike ile ilk anlaşmayı yaptığı 1 hafta önce ortaya çıkmıştı. Ön anlaşmanın ardından Emenike ve menajeri ile son görüşmelerin ise dün akşam yapıldığı bugünden itibaren ise kulübü ile masaya oturulacağı öğrenildi. İlk nabız yoklamasında Spartak Moskova'nın 7-8 milyon Euro bonservis bedeline razı olacağı ve gönlü Fenerbahçe'de olan Emenike'nin gitmesine izin vereceği belirtildi.

FENERBAHÇE BU TRANSFERDEN 4 MILYON EURO KAZANMIŞ OLACAK

Fenerbahçe, Emenike'yi Karabükspor'dan alırken 9 Milyon Euro ödemişti. Sarı-Lacivertliler Emenike'yi 10 milyon Euro karşılığında Spartak Moskova'ya vermişti. Buna karşılık golcü oyuncuyu 7-8 milyon Euro arasında bir fiyata geri alınacağı belirtiliyor. Böylelikle oynatamadığı Emenike'nin satışlarından yaklaşık 4 milyon Euro kar edilmiş olacak.

KUPA MAÇINDAN SONRA TRANSFER AÇIKLANACAK

Fenerbahçeli yöneticilerin Çarşamba günü oynanacak kupa finalinden sonra bu transferi resmen duyurması bekleniyor. Nijeryalı oyuncunun yaşadığı sakatlığın ise kısa sürede geçeceği belirtiliyor. İstanbul'da yapılacak sağlık kontrolünde sorun çıkmaması durumunda Emenike'ye imza attırılacak ve 26 yaşındaki golcü oyuncu yeni sezon hazırlıklarına en baştan katılabilecek.

 

Kaynak: Skorer

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.