1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FENERBAHÇE'DE AŞILAMAYAN KRİZ!
FENERBAHÇE'DE AŞILAMAYAN KRİZ!

FENERBAHÇE'DE AŞILAMAYAN KRİZ!

Fenerbahçe'de Krasic ve Stoch krizi!

A+A-

PAOK, Stoch’un yerine kadrosuna katmak istediği AZ Alkmaarlı Martens ile anlaşma sağladı. Krasic’in de dönmesiyle sarı lacivertliler kadrosunda yabancı sıkıntısı yaşayacak.

Fenerbahçe kiralık gönderdiği oyuncularından beklediği haberi alamadı. Sezon başında Yunanistan’ın PAOK takımına gönderilen Miroslav Stoch ve Fransa’nın Bastia ekibine gönderilen Milos Krasic, takımlarında göze girmeyi başaramadı. İki oyuncu için bonservislerinin alınmasının düşünülmediği ortaya çıktı. 

 



Miroslav Stoch, Yunan ekibinde sezona iyi başlasa da devamını getiremedi. Ligin ilk dört haftasında 3 gol atarak dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki oyuncu, geride kalan 18 haftada toplam 4 gole ulaştı. İlk haftalardaki başarılı perfomansının ardından PAOK tarafından bonservisinin de alınması gündeme getirilen oyuncunun yaşadığı düşüş ve özel hayatı ile ilgili sorunlar Yunan idarecileri yeni oyuncu arayışına itti. Hollanda basınında yer alan haberlere göre PAOK, bir süredir görüştüğü AZ Alkmaar’ın kanat oyuncusu Maarten Martens ile el sıkıştı. Haberlerde oyuncunun Stoch’un yerine transfer edildiği belirtildi.

Sarı lacivertlilerin bir diğer kiralık giden oyuncusu Milos Krasic de Fransa’da hayal kırıklığı yarattı. Sırp oyuncu, şu ana dek ligde 13, kupada 3 olma üzere toplam 16 maçta forma şansı yakaladı. Bu karşılaşmalarda 2 gol kaydeden Krasic’in toplamda bin dakikayı aşan oynama süresine karşın, Bastia’yı tatmin etmediği ve kulübün oyuncuyu kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından göndermeyi düşündüğü ifade edildi.

 

fenerbahce-de-krasic-ve-stoch-krizi--3946580.jpg
Gelecek sezon için kadrosuna yeni yabancı oyuncu takviyesi yapması beklenen Fenerbahçe’de kiralık giden isimlerin geri dönecek olması kontenjan sorunu yaratacak. Yabancı sınırlaması nedeniyle elinden oyuncu çıkartması grekecek olan sarı lacivertliler kiralık oyuncularının geri dönmesiyle daha da zor bur duruma girecek.

SKORER

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.