1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'de ayrılık kapıda!
Fenerbahçe'de ayrılık kapıda!

Fenerbahçe'de ayrılık kapıda!

Fenerbahçe'de ayrılık kapıda!

A+A-

İkinci devrede ligin dibinden kurtulmayı hedefleyen Çaykur Rizespor’un Aatıf ısrarı sürüyor. Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşmaya varan Rizespor, yeşil-mavililerin bulunduğu konumdan dolayı uzun vadeli kontrata sıcak bakmayan Faslı yıldızı sezon sonuna kadar kiralamayı hedefliyor.

İlk devreyi son sırada kapatan, Dynamo Kiev’den orta saha Mykola Moroziuk ve serbest oyuncu konumunda bulunan santrfor Prejuce Nakoulma’yı kadrosuna katan Çaykur Rizespor’da transfer çalışmaları tam gaz sürüyor.

Yeşil-mavili ekip, teknik direktör Okan Buruk’un da çok istediği Aatıf Chahechouhe için Fenerbahçe ile pazarlıklara devam ediyor.

Sarı-lacivertliler ile arasında ufak pürüzler kalan Karadeniz ekibi, Faslı futbolcu ile uzun süreli bir sözleşme yapmak istiyor.

‘En iyi teklifi yaptık’

32 yaşındaki futbolcunun, yeşil-mavililerin ligde bulunduğu konum yüzünden uzun vadeli bir kontrata sıcak bakmamasından dolayı Rizespor, ortak bir yol bulmayı hedefliyor.

Aatıf’in ise sezon sonuna kadar Fenerbahçe’de kazandığı para karşılığında (Yarım sezon için 750 bin euro) kiralık olarak Karadeniz ekibinin formasını giymeyi kabul edebileceği öğrenildi.

Öte yandan transfer hakkında konuşan teknik direktör Okan Buruk da şu ifadeleri kullandı: “Elimizden gelen en iyi teklifi yaptık. Fenerbahçe de bize çok yardımcı oldu.” 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.