1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FENERBAHÇE'DE İHRAÇ KRİZİ!
FENERBAHÇE'DE İHRAÇ KRİZİ!

FENERBAHÇE'DE İHRAÇ KRİZİ!

F.Bahçe'de ihraç krizi!

A+A-

Fenerbahçe'nin gerçekleştirdiği son olağanüstü genel kurul öncesi sürpriz bir şekilde Aziz Yıldırım ve yönetimle ters düşerek yollarını ayıran Talat Yılmaz'ın ihraç talebiyle sarı-lacivertli kulübün disiplin kuruluna sevkedildiği ortaya çıktı.

"SAVUNMAMI HAZIRLADIM"
Fenerbahçe Disiplin Kurulunun "kesin ihraç" talebiyle yapılan bu başvuru üzerine kulübün eski genel sekreterlerinden Talat Yılmaz'a gerekli resmi tebligatı yaptığı ve 26 Şubat tarihine kadar savunmasının talep ettiği öğrenildi. Yıldırım yönetimiyle sürpriz bir şekilde yollarını ayırdıktan sonra başkan ve yönetim kurulu ile ilgili yaptığı şok açıklamalarla dikkat çeken Yılmaz ihraç talebiyle ilgili disipline sevk edildiğini doğrularken konuyla ilgili "Bu konu ben görevdeyken gündeme gelmiş ancak sayın Aziz Yıldırım isteğime rağmen boşver diyerek bunu işleme almamıştı.

O zaman işleme alınmayan konu ne hikmetse şimdi işleme alınmış. Alınsın da. Bu olay Köksal Özbek'le aramızda yaşanan bir hadisiyle ilgili. 26'sına bana gün verilmiş bu konuda yazılı savunmamı hazırladık disiplin kuruluna göndereceğim" dedi.

"ŞEREFSİZLİK ETME DEDİĞİM DOĞRU"

Talat Yılmaz, "Suçlandığım konuyla ilgili savunmamı hazırladım. Olayı anlattım. Bugün yarın savunmamı disiplin kuruluna göndereceğim. Evet Köksal Özbek'e şerefsizlik etme dediğim doğru. Şeref nedir? Bir kişinin karşısındaki kişide saygı duyacağı değerler.

Öyle bir değer görmüyorum ki ben o adamda. Ama onun dışındaki dövme darp ve sövme iddiaları yalan iftira. Böyle bir başvuru nasıl ciddiye alınıyor anlamış değilim. Alınsın, ihraç etsinler. Kendileri için başka yerlerde adalet arayanlar önce kendileri adaletli olacaklar" açıklamasını yaptı

.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.