1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FENERBAHÇE'DEN TARİHİ KARARLAR
FENERBAHÇE'DEN TARİHİ KARARLAR

FENERBAHÇE'DEN TARİHİ KARARLAR

Aziz Yıldırım...

A+A-

AS'ın, UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezasını onamasından sonra Fenerbahçe yönetimi tarihi kararlar aldı.

Fenerbahçe yönetimi, CAS'ın UEFA tarafından verilen 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasının onanmasının ardından acil olarak toplandı. Yönetimin şu sıralarda nasıl bir yol haritası izleyeceğini görüştüğü öğrenildi.

Yönetimin, 45 gün içinde olağanüstü seçime gitme kararı aldığı öğrenildi. CAS kararının açıklanmasının ardından camiada tepkilerin hedefinde yer alan ve istifaya davet edilen Aziz Yıldırım'ın bu seçimde aday olmayacağı belirtiliyor.

CAS'ın onadığı kararının ardından Fenerbahçe'ye bu yıl Avrupa yolu kesin olarak kapandı.

CEZA BU YILDAN BAŞLIYOR

UEFA'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada; CAS'ın bugün verdiği karar ile Fenerbahçe'nin başvurusunu reddetmesinin memnuniyetle karşıladığını bildirildi.

UEFA aynı açıklamasında, Fenerbahçe'nin 2013-14 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde yer almayacak olmasından kaynaklanan özel durum nedeniyle yarın acilen toplanacağı belirtildi. Dolayısıyla F.Bahçe'nin iki yıllık men cezası bu yıldan itibaren başlamış olacak.

Uluslararası Haber Ajansı AP, CAS'ın verdiği ayrıntılı kararda Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nden çıkartılması kararı aldığı bilgisine de yer verdi.
Yani Fenerbahçe'nin cezası bu sezondan itibaren başlayacak

Ali Şen: Aziz Yıldırım aday olmamalı

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen, UEFA'nın sarı-lacivertli kulübe verdiği 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasının CAS tarafından onanmasını değerlendirdi.

Ali Şen "Tüm savunmaların hiçe saymalarından dolayı son derece üzgün ve öfkeliyim. Eksiklik nerede? Ya savunma kötü yapıldı ya da Alman avukat bürosu bizimkileri kandırdı. Bugünkü durumdan sonra Aziz Yıldırım'ın artık başkanlık için aday olmaması gerekir. Ama aday olursa da kimse karışamaz. Burası demokratik bir ülke. Kulübe çok hizmeti oldu. Ama bu noktadan sonra olağanüstü kongreye gitmesi ve aday olmaması gerekir" dedi.

Skorer

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.