1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FENERBAHÇE'NİN ACI KAYBI!
FENERBAHÇE'NİN ACI KAYBI!

FENERBAHÇE'NİN ACI KAYBI!

Fenerbahçe kulüp kordinatörü Serkan Acar hayatını kaybetti.

A+A-

Fenerbahçe Kulübü'nün eski futbolcusu ve genel müdürü Serkan Acar, bugün sabaha karşı İstanbul'da hayatını kaybetti.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu tarafından sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün ve camiamızın Fenerbahçe ile özdeşleşmiş değerli ismi Serkan Acar'ı kaybettik. Bu büyük kaybın acı ve üzüntüsünü yaşıyoruz. Arkadaşımız, can dostumuz Serkan Acar'a Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun" ifadesi yer aldı.

Bir süredir kanser tedavisi gören ve bugün 64 yaşında vefat eden Serkan Acar'ın, yarın Ataşehir Mimarsinan Camii'nde ikindi namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği açıklandı.

SERKAN ACAR KİMDİR?

31 Ağustos 1948'de Ankara'da doğan Serkan Acar, Fenerbahçe'nin futbol altyapısından yetişti. 17 yaşında Fenerbahçe A takım formasını giyen Acar, takımın bir dönem kaptanlığını, bir dönem de menajerliğini yaptı. Sarı-lacivertli formayla 295 maça çıkan Serkan Acar 13 gol kaydetti.
14 yılı faal futbolculuk olmak üzere yaklaşık 47 yıl Fenerbahçe Kulübü'nde görev alan Acar, 1967-68, 1969-70, 1973-74, 1974-75 ve 1977-78 sezonlarında lig şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe'nin kadrolarında yer aldı. 1979-80 sezonundan bu yana menajerlik, kulüp müdürlüğü ve idari koordinatörlük görevleriyle Fenerbahçe camiasında yer alan Serkan Acar, bu süreçte 9 ayrı kulüp başkanıyla çalıştı. Son olarak Fenerbahçe Kulübü'nün genel müdürü olarak görev yapan, Türk sinemasının çocuk yıldızlarından Zeynep Değirmencioğlu (Ayşecik) ile evli Serkan Acar, Erkan ve Volkan isimli iki çocuk babasıydı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi sayfası fenerbahce.org'dan şu açıklama yapıldı:

Kulübümüzün ve camiamızın Fenerbahçe ile özdeşleşmiş değerli ismi Serkan Acar'ı kaybettik.

Bu büyük kaybın acı ve üzüntüsünü yaşıyoruz.

Arkadaşımız, can dostumuz Serkan Acar'a Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz.

Mekanı cennet olsun.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

 

Kaynak: DHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.