1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FENERBAHÇE'YE BÜYÜK PİYANGO
FENERBAHÇE'YE BÜYÜK PİYANGO

FENERBAHÇE'YE BÜYÜK PİYANGO

FENERBAHÇE'YE BÜYÜK PİYANGO

A+A-

Fenerbahçe'nin Kamerunlu golcüsü Pierre Webo için Al Nasr'dan müthiş bir teklif geldi. 32 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefleyen Walter Zenga'nın çalıştırdığı Arap ekibi, tam 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Arap kulüpleri Fenerbahçe’nin yabancı yıldızlarını rahat bırakmıyor! Miroslav Stoch’un Al-Ain’e kiralanmasının ardından Al Shabab, Moussa Sow için 17 milyon Euro’yu gözden çıkarırken, Pierre Webo da Al Nasr’ın radarına takıldı. Kamerunlu golcüyü kadrosuna katmayı hedefleyen Birleşik Arap Emirlikleri’nin temsilcisi, Fenerbahçe’ye 5 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Yıldız futbolcuya da yıllık 2 milyon 800 bin Euro artı maç başı primi teklif eden Nasr, transferin gerçekleşmesi için tüm şartları zorluyor. Yabancı kontenjanını açmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi de, 32 yaşındaki futbolcuya gelen teklifi değerlendirmeyi planlıyor.

Yanal’dan tam destek

Bu arada Kamerun Milli Takımı’nın Dünya Kupası’nda şike söylentilerine adının karışmasının ardından büyük üzüntü yaşayan  Webo’ya ilk desteğin Teknik Direktör Ersun Yanal’dan geldiği öğrenildi. Yanal’ın  telefonla ulaştığı öğrencisine, “Kafanı takma. Herkes senin nasıl dürüst bir futbolcu olduğunu biliyor. Şimdi biraz dinlen” dediği belirtildi.

FANATİK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.