1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FENER’DEN KIBRIS ÇIKARMASI
FENER’DEN KIBRIS ÇIKARMASI

FENER’DEN KIBRIS ÇIKARMASI

Fener’den Kıbrıs çıkarması;

A+A-

 

Hedef 1 Milyon Üye’ projesi kapsamında kulüp şubelerini ziyaret eden F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın son durağı Yavru Vatan Kıbrıs oldu. Galatasaray taraftarı olan KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na Sarı-Lacivertli eşofman hediye eden Yıldırım, Kıbrıs’ta da üniversite açmayı planladıklarını söyledi.

Fenerbahçeli yönetici ve futbolcular “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Kıbrıs’a dernek açılışına katıldı. Başkan Aziz Yıldırım, İdari Menajer Hasan Çetinkaya ve futbolcular Emre Belözoğlu ile Selçuk Şahin’in yer aldığı kafile, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile de görüştü.

Galatasaray’ı destekleyen Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na Sarı-Lacivertli eşofman hediye edilmesi ziyarette neşeli dakikalar yaşanmasına sebep oldu. Başkan Yıldırım, “Eşofmanları evde giyebilirsiniz.” diyerek Eroğlu ile şakalaştı. 76 yaşındaki siyasetçi ise kaptan Emre Belözoğlu’na takılmayı ihmal etmedi. Tecrübeli futbolcu için, “Biraz sinirini ayarlarsa sahalarda daha uzun yıllar olacağına inandığım için başarılar diliyorum.” ifadelerini kullanan Eroğlu, 6. haftada oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçı hakkında da görüşlerini açıkladı. Güzel bir derbi beklediğini dile getiren KKTC Cumhurbaşkanı, “Başta Emre olmak üzere hiçbir oyuncunun sahadan atılmamasını umuyorum. Ayrıca iki takımın seyircilerini yan yana maç izlerken görmeyi arzu ediyorum.” diye konuştu.

Yeni dernek binasının açılışında kısa bir açıklama yapan Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, “Bundan 1,5 ay önce dernek yöneticileri İstanbul’a geldiler. Bize Kıbrıs’a gelir misiniz, dediler. Biz de geliriz dedik. Biz Fenerbahçe derneklerinin olduğu her yerde Fenerbahçe şubelerini açıyoruz. Bugün Kıbrıs’ta üniversite çalışmamız da var. Bugüne kadar destek olduğunuz gibi, bundan sonra da desteğinizi bekliyoruz.” dedi.

Açılışın ardından Golden Tulip Otel’de Kıbrıslı işadamları ile bir araya gelen Yıldırım, burada da yeni kampüsün müjdesini verdi. Fenerbahçe Üniversitesi’nin kurulma çalışmalarına devam edildiği ve kasım sonuna doğru açmayı hedeflediklerini belirten deneyimli futbol adamı, ‘Yavru Vatan’a da bir kampüs açmayı planladıklarını belirtti. Başkan Yıldırım, son olarak üye sayısının 17 bine çıktığını ve bunu artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.