1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FENERIUM UNİVERSİTEDE DERS KONUSU OLDU
FENERIUM UNİVERSİTEDE DERS KONUSU OLDU

FENERIUM UNİVERSİTEDE DERS KONUSU OLDU

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı Fenerium'un başarısının, İngiltere'nin...

A+A-

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı Fenerium'un başarısının, İngiltere'nin Warwick Üniversitesi'nde master programına ders konusu olduğu bildirildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Warwick Üniversitesi-Warwick Üretim Grubu'nun (WMG) İngiltere ve aralarında Çin, Hindistan, Singapur, Malezya, Hong Kong gibi ülkelerin yürüttüğü "Teknoloji Yönetimi" master programının, Türkiye'de Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ile birlikte yürüttüğü ve bu ay gerçekleştirilen "Product Design and Development Management (Üretim Dizayn ve Gelişim Yönetimi)" modülü kapsamında Fenerium'un başarısının uluslararası düzeyde literatürde örnek göstermeye değer bir firma performansı olarak kabul edildiği kaydedildi.

Bu bağlamda master programı kapsamında "case study" olarak anlatıldığı dersin, Türkiye ayağındaki endüstri-üniversite işbirliği organizasyonunu YTÜ-Warwick–WMG öğretim üyelerinden aynı zamanda Fenerbahçe Üniversitesi kuruluş koordinasyonunu yürüten Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu ve Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman'ın gerçekleştirdiği belirtildi. Fenerium Kreatif Direktörü Zeynep Balaban ile Pazarlama Müdürü Tezcan Şaylı'nın Fenerium'un sektördeki başarı hikayesinin tanıtımını yaptığı ifade edildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen sunumda ise Türk sanayinde çalışanlar için dizayn edilen, Türkiye İhracatcılar Meclisi'nin desteklediği WMG-YTÜ işbirliği ile gerçekleştirilen bu global programın ürün dizaynı ve gelişim yönetimi modülünün, Profesör Mairi Macintyre tarafından verildiği bildirildi. Programa, YTÜ Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Bektaş, Sürekli Eğitim Müdürü Dr. Hakan Karataş, program koordinatörü Tolga Yalnız, YTÜ akademisyenleri, sanayinin değişik kollarından gelen katılımcılar ve öğrencilerin katıldığı kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.