1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FERNANDES'İN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU
FERNANDES'İN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

FERNANDES'İN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

İtalyan devinin yıldız oyuncu için menajer Mendes'le görüşüp olumlu yanıt aldığı ifade edildi.

A+A-

Seedorf, Portekizli'nin alınması yönünde istekte bulundu... İtalyan devi yönetimi, Mendes ile görüştü ve olumlu yanıt aldı. Avrupa'da oynamak isteyen Fernandes'in de gelen teklife "Evet" diyeceği öğrenildi.

Siyah-Beyazlılar'da Manuel Fernandes'in geleceği hâlâ netlik kazanmış değil... Portekizli yıldız, Beşiktaş'ın önerdiği yeni sözleşmeyi bir türlü kabul etmiyor. Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada bir holiganın saldırısına uğrayan Manuel Fernandes, "Beşiktaş'ta bundan sonra forma giymem" demişti. Teknik Direktör Slaven Bilic, 27 yaşındaki yıldızı bu kararından zor da olsa döndürmeyi başardı. Portekizli maestro da sezon sonuna kadar Siyah-Beyazlılar'da kalmayı kabul etti.

RUSYA'YI DEĞİL AVRUPA'YI ÇOK İSTİYOR

Manuel Fernandes, Beşiktaş ile sezon sonunda yollarını kesin olarak ayırmayı planlıyor. Rusya Ligi'nden birçok kulüp, Portekizli maestroyu transfer etmek istiyor. Ama 27 yaşındaki oyuncu, Rusya'ya gitmeyi reddediyor. Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynamak isteyen Fernandes'e şu ana kadar bir teklif yoktu. Ta ki İtalya devi AC Milan'ın başına Hollandalı Clarence Seedorf gelene kadar...

LİSTESİNİN EN BAŞINDAKİ İSİM FERDİ!..

Geçen hafta futbol kariyerini noktalayarak Kırmızı-Siyahlılar'ın başına geçen Hollandalı Seedorf, gelecek sezonun transfer planlamasını da şimdiden yapmaya başladı. Genç teknik adamın, transfer listesinin başında ise Manuel Fernandes var. Gelecek yıl şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmak isteyen Seedorf, Ferdi'nin alınmasını ısrarla istiyor.

SEZON SONU BEŞİKTAŞ KARİYERİ BİTİYOR

Milan yönetimi de bu istek üzerine Portekizli yıldızın menajeri Jorge Mendes ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Paragöz Mendes, Milan'dan gelen bu teklife olumlu yanıt verdi. Portekizli menajer, İtalyan devinden gelen bu teklifi Fernandes'e iletecek. Avrupa'da büyük bir kulüpte oynamak isteyen Ferdi'nin de gelen bu teklifi büyük bir ihtimalle kabul edeceği öğrenildi.

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.