1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. FERRARİ İKİYE AYRILDI! BİR ÇOCUK ÖLDÜ!
FERRARİ İKİYE AYRILDI! BİR ÇOCUK ÖLDÜ!

FERRARİ İKİYE AYRILDI! BİR ÇOCUK ÖLDÜ!

İtalya'nın kuzeydoğusunda Vicenza kenti, feci bir trafik kazasına sahne oldu.

A+A-

Ferrari marka bir otomobil, aşırı hız ve kaygan zemin nedeniyle yoldan çıkıp, bir binanın duvarına çarptı. İkiye ayrılan araçta bulunan 11 yaşındaki erkek çocuğu G.L. hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 22 yaşındaki sürücü Pierangelo Statile hastanede tedavi altına alındı. 

FERRARİ BABASINDAN MİRAS KALMIŞTI

Vicenza’ya bağlı Sant’Agostino Mahallesi’nde bir şarap barı işleten Statile, 3 yıl önce yaşamını yitiren babasından miras kalan Ferrari arabasıyla bir vaftiz törenine katıldı. Statile, törenden sonra yapılacak kutlamaya katılmak üzere kiliseden çıkıp, yanına 11 yaşındaki kuzeni G.L.’yi de alarak arabasına bindi. 

11 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLDÜ

Yoğun yağışa karşın aşırı hız yapan Statile, yol üzerindeki bir köprüyü geçerken otomobilin havalanması üzerine kontrolü kaybetti. Ferrari otomobil yoldan çıkarak, bir binanın köşesine çarptı. Binanın bıçak etkisi yaptığı araç, ortadan ikiye ayrıldı. 11 yaşındaki G.L. yaza yerinde öldü, ağır yaralı sürücü Statile çevre sakinlerinin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Statile’nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

 

DHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.