1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FERYATLAR YÜREK BURKTU
FERYATLAR YÜREK BURKTU

FERYATLAR YÜREK BURKTU

Zamansız vedası herkesi şok etti...

A+A-

Hüseyin Tilki son yolculuğuna uğurlandı

Zamansız vedası herkesi şok eden Hüseyin Tilki, ailesi, arkadaşları ve dostlarının duaları eşliğinde toprağa verildi

Diyalog-Melin Dobran

Başkent Lefkoşa’nın sevilen isimlerinden olan ve zamansız vedası herkesi şok eden Hüseyin Tilki, dün düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Hüseyin Tilki, yaklaşık 2 hafta önce öksürük şikâyetiyle hastaneye gitmiş ve ciğerlerinin su toplaması nedeniyle tedavi altına alınmıştı. Yakınları ve arkadaşları tedavisinin ardından sağlıklı bir şekilde taburcu olmasını beklediği Hüseyin Tilki’nin önceki günkü acı haberi karşısında şok olmuştu.
Aslen Güzelyurtlu olan ve Gönyeli’de ikamet eden Tilki evli ve 2 çocuk babasıydı.

Feryatlar yürek burktu

KKTC Dışişleri Bakanlığı Enformasyon Dairesi’nde görev yapan Tilki’nin mesai arkadaşları da cenazeye katılarak ailenin acısını paylaştı.

Zaman zaman gözyaşlarına hâkim olamayan aile yakınlarının feryatları, cenazeye katılanların içini burktu. Tilki’nin naaşı, dün İsmail Safa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Hayat dolu bir insandı

Cenaze töreninde Diyalog’a konuşan arkadaşları, “Hayat dolu bir insandı. Onun olduğu yerde hüzün barınamazdı. Şen şakraktı. Herkesin yardımına koşardı. Kalbinde kimseye karşı kötülük beslemezdi. İyiler çok yaşamaz derler ya Hüseyin de onlardan birisiydi. Onun öldüğüne hala inanamıyoruz. Gittiği cennette ışıklar içinde uyusun ” diyerek duygularını aktardı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.