1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI!
FERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI!

FERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI!

Bir oğlunu cezaevine bir oğlunu toprağa veren annenin feryatları yürekleri dağladı;

A+A-

Göçmenköy'deki evlerinde aralarında çıkan tartışma sonucu küçük erkek kardeşi tarafından av tüfeğiyle öldürülen Turgut Özdeğirmenci, dün yapılan otopsinin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Lefkoşa Kabiristanlığı'ndaki İsmail Safa Cami'nde kılınan ikindi namazının ardından toprağa verilen Özdeğirmenci'nin cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı.

Göz yaşlarının sel olduğu törene, Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu yanında bazı milletvekilleri de katıldı.

Özellikle Turgut Özdeğirmenci'nin anne ve babasının ayakta durmakta zorlandığı gözlemlendi. Bir oğlunu hapse diğer oğlunu toprağa veren annenn feryatları yürekleri dağladı. Özdeğirmenci'nin cenazesini çok sayıda seveni omuzlarda taşırken, gözyaşları hiç durmadı.

acilianne1.jpg

Ercan Havalimaanı’nda yer hizmetlerinde çalışan Turgut Özdeğirmenci’nin cenazesi için yüzlerce seveni mezarlığa akın etti. Kimse bu ölüme inanmak istemedi, arkadaşları sevenleri büyük şok ve acı içindeydi. Gözyaşlarının sel olduğu cenazede anne ve babayı teselli etmek mümkün olmadı. Acılı babanın “Ben seni nasıl bırakırım oğlum” şeklindeki feryatları yürekleri parçaladı.

Özdeğirmenci ailesi, acıların en büyüğünü yaşadı. Göçmenköy’de önceki gece yaşanan aile faciasının ardından 27 yaşındaki küçük kardeş Turgay Özdeğrimenci hapse, abisi 35 yaşındaki Turgut Özdeğirmenci mezara gitti.

Halkın Sesi - Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.