1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FESTİVAL PİYANGOSU’NDAKİ ÖDÜL APARTMAN DAİRESİ !
FESTİVAL PİYANGOSU’NDAKİ ÖDÜL APARTMAN DAİRESİ !

FESTİVAL PİYANGOSU’NDAKİ ÖDÜL APARTMAN DAİRESİ !

Çarşıda indirim günleri olacak... KKTC'de 17 gün sürecek olan şenlik!

A+A-

 

17 GÜN SÜRECEK FESTİVALİN KAPANIŞI 20 TEMMUZ’DA

37. Güzelyurt Portakal Festivali yarın başlıyor.

Güzelyurt Belediyesi tarafından, “narenciyeyi ön plana çıkarma ve narenciye ürünlerinin tüketimini artırma” hedefiyle düzenlenen festival bu yıl 17 gün sürecek.

Festivalin kapanışı 20 Temmuz’da yapılacak.

37. Güzelyurt Portakal Festivali’nde Türkiyeli sanatçılarından Gökhan Özen, Ogün Sanlısoy, Ömür Gedik, Tual, Zakkum, Fettah Can, Hande Yener, Haluk Levent, Mustafa Bozkurt, Kıbrıslı sanatçılardan Fikri Karayel, SOS, Soyhan ve Fahriye Özay konser verecek.

FESTİVAL KORTEJLE BAŞLAYACAK

Kent merkezinde yarın akşam saat 19.00’da kortejle başlayacak festivalin açılışı aynı akşam saat 21.15’te konser alanında yapılacak. Açılış gösterileri saat 20.30’da başlayacak.

Festivalde dans, moda, akrobasi gösterileri, futbol, darts, halı saha, tavla ve golf turnuvaları, Modern ve Latin Dans Şöleni, Müzik Şöleni, Çocuk Şenliği ve İndirimli Alışveriş Günleri etkinliği yapılacak.

Yöresel yiyeceklerle el işi ürünlerinin satışının yapılacağı 37. Güzelyurt Portakal Festivali’nde oyun ve eğlence standları da açılacak.

FESTİVAL PİYANGOSU’NDAKİ ÖDÜL APARTMAN DAİRESİ

Öte yandan festivalin geleneksel piyangosundaki bu yılki büyük ödül 2+1 apartman dairesi olacak.

Festival parkını ziyaret eden vatandaşlara ve İndirim Günleri kapsamında alışveriş yapanlara ücretsiz olarak dağıtılacak piyangonun çekilişi 20 Temmuz akşamı yapılacak.

Ayrıca bu yıl da festival parkında her gece halka taze sıkılmış portakal suyu ücretsiz olarak ikram edilecek. Sofralık portakallar da torbalar halinde ücretsiz olarak dağıtılacak.

ÇARŞIDA “İNDİRİM GÜNLERİ” OLACAK

Festival kapsamındaki 10.00-24.00 saatleri arasında gerçekleşecek “İndirim Günleri”nde çarşı merkezi trafiğe kapatılarak vatandaşların güvenli ortamda alışveriş yapmaları sağlanacak. Etkinlikte vatandaşlar mağaza sahiplerinin yapacağı indirimden yararlanacak.

Vatandaşlar festival programı ve festivalle ilgili her türlü bilgiyi www.guzelyurtfestival.org adresinden öğrenebilecek, site aracılığıyla görüş, öneri ve mesajlarını da ilgililere iletebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.