1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FEVZİ OLAYINDA FLAŞ GELİŞME
FEVZİ OLAYINDA FLAŞ GELİŞME

FEVZİ OLAYINDA FLAŞ GELİŞME

Fevzi olayında flaş gelişme...

A+A-

Son olarak olaya Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim el attı. Terim, Fevzi'ye Milli Takım bünyesinde kaleci antrenörlüğü görevi verecek.

Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay'ın eski eşine ödeyemediği nafaka yüzenden hapis cezası almasının ardından Türk spor medyasının gündemi bu olay oldu...

EFSANE İSİMLER DEVREYE GİRDİ

Hapis cezası alan oyuncunun serbest kalması için gerekli olan 51 bin TL'yi arkadaşları Rıdvan Dilmen, Rıza Çalımbay ve Tayfur Havutçu gibi eski arkadaşları ödeyecek...

Geri kalan miktarı da eski kaleci kendisi çalışarak 3 bin TL taksitlerle ödeyecek...

MİLLİ TAKIM KAPISI AÇILIYOR...

Ntvspor'un haberine göre Fevzi Tuncay için A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim de devrede. Terim, milli maçlar sonrası Fevzi ile bir araya gelmek ve milli takımlar bünyesinde kendisine görev vermek istiyor.

SERBEST BIRAKILDI!

Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi, icra borcunun yatırılmasının ardından serbest bırakıldı ve Buca Cezaevi'nden beyaz renkli bir ciple ayrıldı.

Eski eşine ödeyemediği nafaka nedeniyle hapis cezası alan Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay'ın serbest bırakılması için eski takım arkadaşı Pascal Nouma'nın çağrısıyla toplanan 51 bin 270 TL, Fethiye'de icra dairesine yatırıldı.

Fevzi Tuncay'ın boşandığı eşi Eylem Çukuryurt'a ödeyeceği 150 bin TL'lik nafakanın, şu ana kadar ödemediği 17 taksidinin toplamı olan toplam 51 bin 270 TL, Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde icra dairesine yatırıldı. Paranın yatırılmasının ardından İzmir- Buca Cezaevi'nde bulunan Fevzi Tuncay'ın serbest bırakılması için Fethiye 2'nci İcra Dairesi işlem başlattı.

Eylem Çukuryurt'un avukatı Mustafa Amaç, Fevzi Tuncay'ın şu ana kadar ödemediği nafaka borcunun 17 taksidinin yatırıldığını söyledi. Eylem Çukuryurt'un geçen yıl mart ayında kendisine başvurduğunu söyleyen Mustafa Amaç, şunları söyledi:

"2009 yılında Fevzi Tuncay, müvekkilim Eylem Çukuryurt'tan İstanbul'da boşanmış. Daha sonra Eylem hanım Fethiye'ye taşındığı için dava dosyalarını buraya nakletti. Boşanma davası sonucunda Fevzi Tuncay'ın 200 bin TL tazminat ödemesine ve çocuk ve Eylem hanım için ayrı ayrı 1500 TL, aylık toplam 3 bin TL nafaka ödemesi kararlaştırılmış. Ancak Fevzi bey nafakalarını düzenli ödeyemediği için yüklü miktarda birikim olmuş. Ödenmesi gereken tutar 400 bin TL civarı bir rakama ulaşmış. Eylem hanımla anlaşma yoluna gittiklerinde 150 bin TL ödenmesi halinde tazminat ve nafaka taleplerinden vazgeçilmesi gündeme geldi. Bu paranın 50 taksitle ödenmesi konusunda Fethiye İcra Müdürlüğü'ne taahhütte bulunuldu. Ancak Fevzi bey bu taahhüdü yerine getiremediği için 'taahhüdü ihlal' suçundan 3 ay hapisle cezalandırıldı. Ancak bu paranın geciken taksidi olan 51 bin 270 TL ödendiği için serbest kalma işlemleri başladı."

HESABA PARA YATIRANLAR

Fevzi Tuncay'ın serbest bırakılması için Fethiye 2'nci İcra Müdürlüğünün banka hesabına pek çok ünlü isim para yatırdı. Para yatıranlar arasında şu isimler yer aldı:
"Tayfur Havutçu 3 bin TL, Rıdvan Dilmen 5 bin 270 TL, Mustafa Denizli 5 bin TL, Emre Belözoğlu 5 bin TL, Tümer Metin 5 bin TL, Metin Tekin 3 bin TL, Rıza Çalımbay 5 bin TL, Ertuğrul Sağlam 5 bin TL, Rüştü Reçber 5 bin TL, Samet Aybaba 3 bin TL, isimsiz 5 bin TL, Profesyonel Futbol Derneği 2 bin TL."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.