1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. FİBER OPTİK OMURGA ALANI
FİBER OPTİK OMURGA ALANI

FİBER OPTİK OMURGA ALANI

KK Turkcell, "fiber optik omurga alanındaki yatırım çalışmaların toplumsal duyarlılıkla devam ettiğini bildirdi.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell, "fiber optik omurga alanındaki yatırım çalışmalarının Telefon Dairesi ve diğer operatör dikkate alınarak planlandığını" belirtti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, fiber optik omurga yatırımlarıyla ilgili yayımladığı açıklamada, “Kuzey Kıbrıs Turkcell artan ihtiyacı karşılamak, süratli ve kesintisiz internet hizmetlerini ilerletmek amacıyla yasal prosedürlere uygun olarak başlattığı ‘fiber optik omurga alanındaki’ yatırımları toplumsal bir duyarlılıkla sürdürmektedir” dedi.

Yatırım çalışmalarında, KKTC mevzuatları ve lisans sözleşmesi çerçevesinde Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif tarafından kamuoyu ile paylaşılan hassasiyetlerin de gözetildiği ifade edilen açıklamada, “Bu çerçevede, fiber optik omurga alanındaki yatırım çalışmalarımız, Telefon Dairemiz ve diğer operatör de dikkate alınarak planlanmıştır” denildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, devlet ve hükümet yetkilileri, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu ile iletişim alanındaki tüm kurumlarla işbirliği yapma temennisini de dile getirdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.