1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FİESTA’YI UÇURDULAR
FİESTA’YI UÇURDULAR

FİESTA’YI UÇURDULAR

Fiesta’yı uçurdular

A+A-

Mormenekşeli Mehmet Haksever, anahtarlarını torpido gözüne bıraktığı arabasını, mesai sonunda yerinde bulamadı

Mihriban TAT
Mormenekşe köyü sakini olup Gazimağusa Belediyesi’nde çalışan Mehmet Haksever’in aracı kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı.
Belediye çalışanı olan Haksever, FJ 661 plakalı Ford Fiesta marka aracını her sabah park ettiği yere bıraktı. Aracının anahtarını kontak bölümünden çıkaran Haksever, anahtarları torpido gözüne koydu. Haksever, mesai bitiminde aracına doğru ilerlerken belki de hayatının en büyük şoklarından birisiyle karşılaştı. Gazimağusa Belediyesi’nin otoparkına saat 8.30’da bırakılan araç, 15.30’da yerinde bulunamadı.

Araç aranıyor
Aracının yerinde bulunmadığını gören Mehmet Haksever, hemen polis ekiplerini arayarak durumu haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, aracın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığını tespit etti. Haksever’in cüzdanının da araçta olduğu ve cüzdanın içerisinde bulunan kimlik kartı, sürüş ehliyeti, kredi kartı ve banka kartlarının da çalınan arabayla birlikte gittiği öğrenildi. Aracının anahtarını yanına almayıp torpido gözüne koyan Haksever, “Ne günlere kaldık” diye içerlenerek şaşkınlığını gizleyemedi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.