1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FIFA VİRÜSÜ KARTAL'I DA VURDU
FIFA VİRÜSÜ KARTAL'I DA VURDU

FIFA VİRÜSÜ KARTAL'I DA VURDU

FIFA virüsü bu kez Beşiktaş’ı sakatladı, Rize maçı öncesi...

A+A-
Milli takımdan sakat dönen Kanadalı yıldız Atiba'nın, pazartesi günkü kritik karşılaşmada forma giymesi çok düşük ihtimal… Siyah-beyazlıların en istikrarlı isminin yokluğu da Slaven Bilic’i kara kara düşündürüyor.
 
“FIFA virüsü” dünya futboluna İspanyollar’ın armağan ettiği bir terim ve milli takımlardan sakat veya sorunlu dönen futbolcular için kullanılıyor. Real Madrid ve Barcelona gibi devler milli arada yıldız oyuncularını kaybettikleri zaman FIFA’ya bu konuda isyan etmişlerdi. FIFA virüsünün Türkiye’deki kurbanı ise bu kez Beşiktaş oldu. Kara Kartal’a sezon başında bedelsiz olarak gelen Atiba Hutchinson, Slaven Bilic’in takımının olmazsa olmazı… Sezon başından bu yana tüm karşılaşmalarda eksiksiz forma giydi. Sağ-sol bek, ön libero ve ofansif orta saha olarak görev yapabiliyor. Ancak Kanada Milli Takımı’ndan sakat dönen yıldız oyuncunun durumu Beşiktaş’ta moralleri çok fena bozdu.
 
SON KARAR YARIN VERİLECEK
 
Sol arka adalesinde oluşan ödem nedeniyle dinlendirilen Atiba Hutchinson döndüğü günden bu yana idmanlara çıkmıyor. Dünkü antrenmana da tedbir amaçlı alınmayan 30 yaşındaki futbolcunun, Çaykur Rizespor ile pazartesi günü yapılacak kritik karşılaşmada forma giyme ihtimalinin çok düşük olduğu öğrenildi. Ancak yıldız oyuncu hakkındaki son karar yarın yapılacak kontroller sonrasında verilecek. Kısa sürede çalışkanlığı ve futboluyla siyah-beyazlı tribünlerin sevgilisi haline gelen Atiba’nın oynayamayacak olması en çok teknik direktör Bilic’in canını sıkıyor. Savunmanın ön tarafındaki defansif orta saha bölgesinde zaten sıkıntı çeken Kara Kartal’da Hırvat hoca da Atiba’nın boşluğunu doldurmak için formüller üretmeye çalışıyor.
 
skorer
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.