1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FİKRET ORMAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
FİKRET ORMAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

FİKRET ORMAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Siyah-beyazlıların kongresinde Serdal Adalı ağır bir yenilgi aldı, 3850 oya ulaşan Fikret Orman,1762 farkla başkanlık koltuğunda kaldı. 5 bin 971 üyenin oy kullandığı seçimlerde Adalı 2088 oy alarak yenilgiyi kabul etti

A+A-

Beşiktaş’ta seçimli genel kurul toplantısı dün yapıldı, Serdal Adalı ile yarışa giren Fikret Orman, 3850 oy alarak yeniden koltuğa oturdu. BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yapılan genel kurulda 5 bin 971 üye oy kullanırken, Adalı 2088 oy alabildi, 33 oy da geçersiz sayıldı.

Seçim öncesinde, “Ne yaptıysak Beşiktaş için yaptık” diyerek genel kuruldan oy isteyen Orman, 2 nolu sandıkta oyunu kullandı, “Sınav, miting, Gezi Parkı olayları ve Babalar Günü vardı. Daha fazla katılım bekliyordum ama hayırlısı olsun” dedi.  

Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra kürsüye çıkan Orman, “Şahsım ve arkadaşlarım adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Adaletli bir seçim geçirdik. Beşiktaş bugün esasında bir liste onaylamadı. Beşiktaş bir zihniyeti onayladı. Artık Beşiktaşılar kandırılmak istemiyor. Beşiktaşlılar sistematik olan gerçek başarılarıyla popülarite yakalayan bir ekiple çalışmak istiyor. Biz bütün camiayı kucaklayacagız ve herkesin fikirlerine açık olacağız.

Hiçbir egomuz yoktur. Her zaman dediğim gibi, en yakın sürede stadımıza kavuşacağız. Üç sene sonunda Beşiktaş’ın artık borçları kalmayacak. Beşiktaş ahde vefa eden bir kulüptür. Bu yüzden bizimle artık devam etmeyen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Siz bize güvendiniz. O güveni boşa çıkarmayacağız” ifadesini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.