1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FİKRET ORMAN'DAN DERBİ SONRASI OLAY SÖZLER!
FİKRET ORMAN'DAN DERBİ SONRASI OLAY SÖZLER!

FİKRET ORMAN'DAN DERBİ SONRASI OLAY SÖZLER!

Fikret Orman'dan derbi sonrası olay sözler!

A+A-

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2-2 biten Galatasaray derbisinin ardından Vodafone Arena önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.
Mücadeleyi genel olarak değerlendiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Çok zevkli mücadele oldu. Maçın başında çok şanssız bir gol yedik. Beşiktaş her zaman maçı kazanabileceğini ortaya koydu. Üzüldük açıkçası, yenmek istiyorduk. Ortam güzeldi, her şey güzeldi. Artık önümüzdeki maçlar." yorumunu yaptı.

Deplasman yasağının kalkmasıyla ilgili gelen soruya Fikret Orman, "Biz centilmen, efendi bir kulübüz. Taraftarları ağırlamaktan keyif aldık. Bu, taraftarlarla güzel. Pozitif desteği biz camia olarak veriyoruz. Herkesten bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Hakem Ali Palabıyık'ın performansıyla alakalı gelen soruya Beşiktaş'ın 1 numarası Fikret Orman, "Hakemlerle ilgili yorum yapmıyorum. Beşiktaş ile alakalı, hakemlerle alakalı rakiplerimiz yeteri kadar yorum yapıyorlar, onlar yaparlar." yanıtını verdi.

Galatasaray'ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera'nın degajlar sırasında oyunu geciktirdiği ile ilgili gelen bir soruya, "Futbol içerisinde olan şeyler. Kazanmak istiyorlar, gecikterecekler. Keşke kazansaydık. Son dakikada Quaresma atsaydı iyi olacaktı." cevabıyla konuşmasını noktaladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.