1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. FİLİZ NALDÖVEN’İN “HAFIZALI DOKU” ADLI YENİ ŞİİR KİTABI ÇIKTI
FİLİZ NALDÖVEN’İN “HAFIZALI DOKU” ADLI YENİ ŞİİR KİTABI ÇIKTI

FİLİZ NALDÖVEN’İN “HAFIZALI DOKU” ADLI YENİ ŞİİR KİTABI ÇIKTI

İMZA GÜNÜ, 13 HAZİRAN PERŞEMBE

A+A-

Şair Filiz Naldöven’in yeni şiir kitabı “Hafızalı Doku”  yayımlandı.

Khora Yayınları tarafından çıkarılan kitabın tanıtım, söyleşisi ve imza günü 13 Haziran Perşembe saat 19.00’da Khora Kitap Cafe’de yapılacak.

Khora Kitap Cafe adına Direktör Merter Refikoğlu’nun verdiği bilgiye göre, etkinlikte şair Filiz Naldöven okurlarıyla buluşacak ve dileyen okurlar kitaplarını imzalatma imkânı bulacak.

Filiz Naldöven’in 1999–2012 yılları arasında yazdığı şiirlerin seçkisinden oluşan kitap, “Yıktı Beni Metruk Bıraktı”, “Ada, Ayrılık, Sızı Çemberleri”, “Nar”, “Müzmin Bir Çıplak”, “Figür”, “Boşluk”, “Anka” isimli bölümlerden oluşuyor.

Merter Refikoğlu’nun yayına hazırladığı kitabın kapak tasarımı Ümit İnatçı’ya, sayfa tasarımı ise grafiker Ömer Tatlısu’ya ait.

1953’te Limasol’da doğan ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nde tahsil gören Fliz Naldöven’in 1987’de “Sevgidendoğma”, 1994’de “Mağma Mavera” ve 1999’da “Aşk Beni Yıka” adlı şiir kitapları yayınlanmıştı.

Şiirleri Yunanca, İngilizce ve Almanca’ya çevrilmiş olan Naldöven’in “Köşede Durmak” isimli bir de tiyatro oyunu bulunuyor.

 

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.