1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FİLM GİBİ!
FİLM GİBİ!

FİLM GİBİ!

Tahkikat 48 saatte başarıyla tamamlandı, Hastan rahatladı;

A+A-

 

FİLM GİBİ:

Soygunun hemen ardından bölgedeki tüm güvenlik kameralarını takibe alan Girne Polis Müdürlüğü ekipleri, çalınan parayı olay yerine yakın bir mesafede, bir apartmanın damında buldu. Girne polisinin paraya ve soyguncuya ulaşan takibi filmleri aratmadı, tahkikat 48 saatte başarıyla tamamlandı

APARTMAN TAKİBE ALINDI:

Önce güvenlik kameralarından soyguncunun yaklaşık 300 metre koşarak ara sokağa girdiği görüldü. Soyguncunun araçla bölgeden uzaklaşmadığı kanaatine varan ekipler, o sokaktaki tüm ev ve apartmanları aradı. Polis, Bormat Bekir Bora 1 Apartmanı’ndaki hareketlilik nedeniyle tahkikatı o apartmana yoğunlaştırdı

PARA DAMDA, ŞÜPHELİ APARTMANDA: Tahkikatını yoğunlaştıran ekipler, apartmanı didik didik aradı, parayı dama saklanmış olarak buldu. Aynı apartmanda 3 numaralı dairede kalan üç kişiyi sorguya alan polis, Bayram Beyazak’ı tutukladı

BİR TUTUKLU, İKİ KAÇAK: Tutuklanan Bayram Beyazak Girne’de mahkemeye çıkarıldı, üç gün tutuklu kalacak. İfadelerden yola çıkan polis ekipleri Süleyman Beyazak ve Alparslan Uçak’ı arıyor. Yapılan soruşturmada iki kaçağın Kermiya Kapısı’ndan Güney Kıbrıs’a geçtikleri saptandı. Belçika’ya kaçma ihtimalleri var

 

İş insanı, Mon Exchange Döviz Bürosu sahibi Mehmet Hastan’ı darp ederek elindeki para dolu çantayı alarak kaçan soygun olayıyla ilgili Bayram Beyazak isimli kişi tutuklandı. Para, Hastan’a ait döviz bürosunun hemen arkasındaki Bormat Bekir Bora 1 Apartmanı’nın damında, saklı vaziyette bulundu.

Soygunun hemen ardından, bölgedeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye alan Girne Polis Müdürlüğü ekipleri, 48 saat gibi kısa bir sürede hem paraya hem de zanlıya ulaştı.
Zanlının soygunun ardından yaklaşık 300 metre koşarak ara sokağa girdiği kameralar aracılığı ile tespit edildi. Bu mesafede koşan birinin araçla uzaklaşmayacağı kanaatine varan polis, tahkikatını zanlının girdiği ara sokakta yoğunlaştırdı.

Buradaki tüm apartmanlarda arama yapan, şüpheli şahısları izlemeye alan polis ekiplerinin, Bormat Bekir Bora 1 Apartmanı 3 numaralı dairesindeki hareketlilik dikkatini çekti.

Dün öğle saatlerinde apartmanda kapsamlı bir arama yapan ekipler, yaklaşık 250 bin TL değerindeki parayı damda, saklanmış olarak buldu.

Apartmandaki şüpheli daireye baskın

Bormat Bekir Bora 1 Apartmanı’ndaki şüphe duyulan 3 numaralı daireye baskın yapan Girne Polis Müdürlüğü ekipleri, Bayram Beyazak, Hasan Nalbant ve Arif Karlankuş’u sorguladı.

Kısa sorgunun ardından üç isim tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye sunulan emarelerin ardından Bayram Beyazak tutuklandı.

Önce izledi, sonra saldırdı

Hırsızın Girne’de bulunan döviz bürosunu bir süre izledikten sonra Hastan’ın uygun anını kolladı. Kamera kayıtlarına göre Hastan’ın döviz bürosuna girdiği sırada elindeki acı biberle döviz bürosuna girdiği tespit edildi. Akabindeki 2-3 dakika içerisinde de yine kamera kayıtlarına yakalanan hırsız, olay yerinden koşarak uzaklaştı.

hv.jpg

“Belçika’ya kaçtılar” iddiası

Tutuklanan Bayram Beyazak’ın yanı sıra polis Süleyman Beyazak ve Alparslan Uçak’ı da arıyor. Yapılan soruşturmada iki kaçağın Kermiya Kapısı’ndan Güney Kıbrıs’a geçtikleri saptandı. Edinilen bilgiye göre aranan iki hırsızın Belçika’ya kaçma ihtimalleri üzerinde duruluyor.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.