1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Film gibi banka soygunu!
Film gibi banka soygunu!

Film gibi banka soygunu!

70 yaşındaki dede...

A+A-

70 yaşındaki dede, banka kapanırken, bir şey danışmak istiyorum diye içeri girdi. Kapılar kapandıktan sonra çantadan silahını çekip paraları çantaya doldurun dedi. Onbinlerce Euro parayı soyan yaşlı soyguncu halen bulunamadı.

Bugüne kadar eşi ve benzerine rastlanmayan banka soygununu, Alman televizyon kanalı ZDF'in “Aktenzeichen XY” adlı aydınlanmayan olaylar programı ekrana getirdi.

10 Eylül 2014'te Regensburg'a bağlı Bernhardswald'ta yaşanan banka soygunu 11 ay geçmesine rağmen bugüne kadar aydınlatılamadı. Bunun üzerine aydınlanamayan olaylar programında gösterilerek, halktan yardım istendi.

70 yaşları civarındaki sakallı soyguncu, banka şubesinin kapanmasına iki dakika kala içeri giriyor. Bir şey danışmak istiyorum diyor. Banka çalışanı genç kadın, 2 dakika sonra kapanıyor, yarın gelin diyor. Ama acil diyerek, şube müdiresini ikna ediyor. Müdire ve müşteri kılığındaki soyguncu içeride konuşurken, banka çalışanı iki genç kadın mesai saati bittiği için kapıları kapatıyor.

AĞIR HASTAYIM

Soyguncu yanındaki çantadan tabancasını çıkarıp üç kadını, “Ben ağır hastayım ve kaybedecek bir şeyim yok” diyerek tehdit ediyor. Onbinlerce Euro parayı alıyor. Şube müdiresi parayı kasadan verirken, alarm düğmesine basarak polisi harekete geçiriyor. Ancak polis şubeye gelinceye kadar yaşlı soyguncu paraları alıp elini kolunu sallaya salaya çıkıyor ve ortadan kayboluyor.

Polis güvenlik kamerasına yakalanan yaşlı soyguncuyu bulmak için şimdi halktan yardım bekliyor.

Hürriyet

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.