1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. FİLM GİBİ...BUNDAN TAM 20 YIL ÖNCE...
FİLM GİBİ...BUNDAN TAM 20 YIL ÖNCE...

FİLM GİBİ...BUNDAN TAM 20 YIL ÖNCE...

FİLM GİBİ...BUNDAN TAM 20 YIL ÖNCE...

A+A-

Bundan 20 yıl önce doğum sonrası kendi bebeği yerine başka bebek verilen Fransız anne, hastane, doktor ve hemşirelerden 12 milyon Euro istedi.

Fransa’da, 20 yıl önce bebekleri karıştırılan iki aile, doğum yaptıkları özel hastaneye, sorumlu doktorlara ve hemşirelere 12 milyon Euro’luk (yaklaşık 33 milyon TL) dava açtı.

KOCASI ALDATTI SANDI

Buna göre 1994’te dünyaya getirdiği kızı ‘bebek sarılığı’ olunca bir başka yeni doğan bebekle aynı kuvöze konulan Sophie Serrano, hastaneden taburcu olurken, hemşirelerin hatası nedeniyle kendi çocuğu yerine, bir başkasının bebeğini aldı. Serrano, hemşirelere bebeğin farklı göründüğünü söylese de, hastane yönetimi itirazlarına kulak asmadı. Sonuçta çaresiz anne, kız bebeğiyle evine dönüp, onu büyütmeye başladı. Ancak bebek büyüyüp 10 yaşına basınca, kızlarının ‘gerçekten’ kendisinden ‘hayli farklı’ göründüğüne iyice ikna olan Serrano’nun eşi, babalık testi yaptırdı. Test sonuçları negatif çıkınca kızgın koca, ‘bebeğin başkasından olduğu’ gerekçesiyle Sophie Serrano’yu terk etti.

12 YAŞINDA ÖĞRENDİ

Çaresiz kadın, iki yıl sonra kendisi de test yaptırdı ve sonunda ‘kızının’ biyolojik annesi olmadığını öğrendi. Araştırmalar sonucu diğer aile de bulundu, ancak çocuklar beraber büyüdükleri ebeveynleriyle birlikte kalmaya karar verdi.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.