1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. FİLM İZLER GİBİ SEYRETTİLER
FİLM İZLER GİBİ SEYRETTİLER

FİLM İZLER GİBİ SEYRETTİLER

Meraklı vatandaşlar ise olayı çekirdek yiyerek film izler gibi izledi...

A+A-

 

ADANA’da yaşanan intihar girişimi mahallelinin tepkisiyle ilginç bir olay haline geldi.

Eşinin kendisini terk ettiğini iddia eden ’Uğuray’ isimli kişi 7’nci kattaki evinin balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Meraklı vatandaşlar ise olayı çekirdek yiyerek film izler gibi izledi.

Olay merkez Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi Kıyıboyu Caddesi’ndeki Örnek Apartmanı’nda dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Eşinin kendisini terk ettiğini belirten, daha önce de intihar girişiminde bulunduğu, psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen, adının ’Uğuray’ olduğunu olduğu belirten adam, balkonun demir korkuluklarından kendisini sarkıtırken "Karımı getirin bana" diye bağırdı.

Tanıdıklarının ikna çabaları sonuç vermedi. Bunun üzerine ihbar üzerine polis ve Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekibi sevk edildi. CANKUR ekipleri yerde branda açtı. Bu sırada mahalle sakinleri ve yoldan geçenler de merakla gelişmeleri izlemeye başladı.

Polis, çevrede toplananları dağıtmaya çalıştı. ’Uğuray’ yakınlarının ikna çabaları sonucu 5 saat sonra saat 02.00 sıralarında intihar girişiminden vazgeçti. Balkondan saatlerce sarkan ve eline geçirdiği cam parçasıyla kendisine zarar veren adamın eşi gelmedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.