1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. FİLM SENARYOSU GİBİ KAZA
FİLM SENARYOSU GİBİ KAZA

FİLM SENARYOSU GİBİ KAZA

FİLM SENARYOSU GİBİ KAZA

A+A-

Philadelphia'da bir kadını aracıyla birlikte kaçıran kişilerin aracın kontrolünü kaybederek kalabalığa çarpması sonucu 2 çocuk öldü 3 kişi ağır yaralandı

ABD'nin Philadelphia kentinde silahlı kişilerce  kaçırılan bir aracın, sürücünün kontrolü yitirerek kalabalık bir gruba çarpması  sonucu 2 çocuk öldü, 3 kişi ağır yaralandı.

Cinayet Bürosu'ndan Yüzbaşı James Clark, olayın bir kadını, kendi  aracının arka koltuğunda silah zoruyla tutarak kaçıran kişilerin kullandığı SUV  tipi aracın meyve sergilenen bir alanın yakınındaki kalabalık bir gruba çarpması  sonucu meydana geldiğini söyledi. Clark, kazada çocuklardan birinin olay yerinde  diğerinin ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini belirtti.

    Polisten yapılan açıklamada da olayda yaralanan genç ve erişkin iki  kişiyle araç içinde kaçırılan kadının durumunun kritik olduğu belirtildi.  Açıklamada, kadının nasıl yaralandığı konusunda bilgi verilmedi.

    Kadını kaçıran kişilerin olay yerinden yürüyerek ayrıldıkları  kaydedilen açıklamada, polisin bu şahısların bulunması için çalışmalarını  sürdürdüğü ifade edildi.

AA

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.