1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FİNAL ETKİNLİĞİ
FİNAL ETKİNLİĞİ

FİNAL ETKİNLİĞİ

Arabacıoğlu konuk ülkelerin ekip liderleriyle;

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, 16’ıncı Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ne katılan konuk ülkelerin ekip liderlerine yemek verdi.

Dün Dome Otel’de gerçekleşen etkinlikte Bakan Arabacıoğlu, gecede ekip liderleriyle organizasyona katkı koyan kurum kuruluşların başkan ve temsilcilerine plaket takdim etti.

Geceye, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, İlköğretim Dairesi Müdürü Ali Nizam, Türk Ajansı Kıbrıs Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı, TC Lefkoşa Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Mehmet Avcı, Büyükelçilik Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşaviri Numan Gümrük, BRT 2 Kanalı Sorumlusu Raif Hızal,  organizasyon komitesi üyeleri, konuk ülke ekip liderleri ve ev sahibi okulların müdür ve öğretmenleri katıldı.

NİZAM

İlköğretim Dairesi Müdürü, Festival Komitesi Başkanı  Ali Nizam yaptığı konuşmada, bu yıl festivalin 16’cısını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, organizasyonda çocuklar arasında barış ve kardeşlik köprüleri kurulduğunu vurguladı.

Nizam,  başta TC Lefkoşa Büyükelçiliği olmak üzere, festivalin gerçekleşmesine katkı koyan tüm kurum kuruluş, sponsor firma ve okullara teşekkür etti.

ARABACIOĞLU

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu ise yemeğin, 16’ıncı Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’nin final etkinliği olduğunu belirterek, gecede, ev sahibi ile konuk ülke heyetlerinin vedalaşacağını söyledi.

Organizasyona çeşitli ülkelerden gelen ekiplerin festivale renk kattıklarını ifade eden Bakan Arabacıoğlu, ülke insanı, kültürü ve mutfağını da yakından tanıma imkanı bulduklarını   kaydetti.

Kurulan dostlukların ilerde dünya barışına önemli katkı yapacağına da inanç belirten Bakan Arabacıoğlu,  organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.