1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FİNAL MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
FİNAL MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

FİNAL MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından "Ziraat Türkiye Kupası, Türkiye'yi kucaklıyor" temasıyla bu yıl 51.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak final karşılaşmasının biletleri TFF.ORG'da satışa çıktı.

A+A-

22 Mayıs Çarşamba günü Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatları, 100 ve 50 TL olarak belirlendi.

TFF'nin İstinye'ndeki binasında gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin organizasyon toplantısına, 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ve her iki kulübün temsilcileri katıldı. Toplantıda, Fenerbahçeli futbolseverlerin Kapalı ve Saatli Kale Arkası Tribün; Trabzonsporlu futbolseverlerin ise, Maraton ve Gençlik Kale Arkası Tribün'de yer almaları kararlaştırıldı.

internet üzerinden sadece TFF.ORG üzerinden alınabilecek karşılaşma biletlerinin satışına, 17 Mayıs 2013 Cuma günü saat 16.00'ya kadar devam edilecek. İnternet üzerinden alımı gerçekleştirilen biletler, 72 saat içerisinde Sürat Kargo güvencesiyle ücretsiz olarak sahiplerine ulaştırılacak.

Bilet kalması durumunda, 20 Mayıs Pazartesi gününden itibaren 19 Mayıs Stadyumu Saatli Kale Arkası ve Gençlik Parkı Kale Arkası gişelerinden sadece nakit olarak satış yapılacak. İnternet ve bilet gişelerinde, her bir TC kimlik veya Pasaport numarasına en fazla 2 adet bilet satılacak.

Karşılaşmayı seyredecek Engelli ve Gazi futbolseverlerimiz ise, biletlerini, 21 Mayıs Salı günü saat 14.00'ten itibaren stadın yanında orda bulunan TFF Bilet Gişesi'nden alabilecekler.

Karşılaşma günü stadyum kapıları saat 18.30'da açılacak ve pankart ile madeni para, meşale, her türlü kesici, delici ve yanıcı malzeme girişine izin verilmeyecek. Sporseverler, takımlarının 1 metrekareden küçük bayrakları ile karşılaşmaya girebilecekler.

Karşılaşmanın belirlenen bilet fiyatları şöyle:

Maraton: 100 TL
Saatli Kale Arkası Tribün: 50 TL
Kapalı Tribün: 100 TL
Gençlik Kale Arkası Tribün: 50 TL

Bu arada engelli futbolseverler için de yapılan bilgilendirme ise şöyle:

"Engelli seyircilerimiz ile gazilerimizin, kimlik kartı fotokopilerini (Engelli seyircilerimiz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan; gazilerimiz ise, Emekli Sandığı'ndan aldıkları kimlik kartının fotokopisini, varsa refakatçiler de kendi kimlik fotokopilerini) yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

Yürümekte ve ayakta durmakta zorluk çeken engelli futbolseverlerimizin biletlerini ise, refakatçileri, kimlik fotokopilerini gişe yetkilisine ibra ederek alabilecek.

Müsabaka günü stada girişlerde bilet kontrolü ile birlikte kimlik kontrolü de yapılacağından, müsabaka öncesi alınan bu biletler, kimlik bilgilerini yazdıran engelli, refakatçileri ve gazilerimizin dışında başka kişiler tarafından kullanılamayacak"

 

Kaynak: İHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.