1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU!
FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU!

FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU!

İçerde'nin final tarihi belli oldu!

A+A-

 

Show TV'nin sevilen dizisi İçerde, ekranlara veda ediyor. Reyting rekorları kıran İçerde Pazartesi akşamları izleyicileri ekrana kilitliyor. Peki İçerde dizisi ne zaman final yapacak? İşte cevabı...

Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin başrolde yer aldığı 'İçerde' dizisi, 19 Haziran'da Lütfi Kırdar Auditorium'da hem oyuncularla hem de izleyicilerle yayın hayatına veda edecek.


Show TV'nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi İçerde'nin merakla beklenen final tarihi belli oldu. İçerde 39. bölümüyle 19 Haziran Pazartesi günü ekranlara veda edecek.

FİNALDE BÜYÜK SÜRPRİZ


'İçerde'nin resmi İnstagram hesabından yapılan paylaşımda, "Büyük final 19 Haziran'da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde" notu dikkati çekti. Nitekim sevilen dizi, final bölümünü önemli bir sosyal sorumluluk projesiyle birleştiriyor.


Final bölümü, Lütfi Kırdar Auditorium'da seçkin davetlilerle izlenecek. Özel gece için bilet alanlar, hem büyük finali dizinin yıldızlarıyla izleyecek hem de 'Minik Kalpler İçerde' projesine bağışta bulunacak.

36. bölümde neler oldu?

Birbirlerine iki yabancı olan Sarp ve Mert, Coşkun sayesinde kardeş olduklarını öğrendi. Mert ve Sarp’ın oyunuyla Coşkun’un öldüğüne inanan Celal, Sarp’ın peşine düştü. İki kardeş ise Celal’e karşı birlikte savaştı. Sarp, komiser Sema’yı kullanarak polis olduğunu kanıtlamaya çalıştı. Sarp’ın kaçmasını sağlayarak gelişmeleri uzaktan izleyen Kudret, oyuna yeniden dahil oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.