1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FİRARİ HIRSIZ YAKALANDI!
FİRARİ HIRSIZ YAKALANDI!

FİRARİ HIRSIZ YAKALANDI!

Ülkeye giriş yaparken yakalandı!

A+A-

Kasiyer olarak çalıştığı market kasasından 100 TL ve unutulan müşteri cüzdanını çalarak yurt dışına kaçmakla suçlanan Ersin Ödüz, önceki gün ülkeye giriş yaparken yakalandı.

Devrim DEMİR 

Girne’de Evliya çelebi Sokak’ta faaliyet gösteren bir markette kasiyer olarak çalışan Ersin Ödüz, müşteriye ait 600 TL ve kasadan ise 100 TL çaldığı tespit edilerek tutuklandı. Ödüz, dün Girne Adli Şube Ekipleri tarafından mahkemeye çıkarıldı ve 1 ayı geçmemek şartıyla, davaları görüşülünceye kadar cezaevine gönderildi.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen davada, iddia makamı adına Savcı Emine Taşkın, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Özmüezzin’i tanık olarak dinletti.

Çalışma iznini yenilemek için çıkış yaptı

Özmüezzin, zanlının, “müstahdem tarafından sirkat” ve “bularak sirkat” suçundan tutuklandığını kaydetti.

Zanlının, 22 Eylül 2017 tarihinde, markete gelen müşterinin unuttuğu para cüzdanıyla birlikte içerisindeki 600 TL parayı çaldığının tespit edildiğini kaydeden Özmüezzin, zanlının ayrıca 24 Eylül 2017 tarihinde ise marketin para kasasından 100 TL parayı çaldığının tespit edildiğini söyledi.

Yapılan şikâyet üzerine yapılan polis soruşturması sonucu tespit edilen zanlı Ersin Ödüz’ün, tutuklandığını söyledi.

Soruşturma tamamlandı

Polis memuru Özmüezzin, tahkikatın tamamlandığını belirterek, zanlının ülkede turist statüsünde bulunduğunu, kalacak yeri olmadığını kaydetti ve zanlının davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. Sunulan şahadeti, meselenin ciddiyetini ve zanlının ülkedeki statüsünü dikkate alan Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının davaları görüşülünceye kadar 1 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.