1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FIRAT OCA’NIN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ İDDİALARA YANIT !
FIRAT OCA’NIN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ İDDİALARA YANIT !

FIRAT OCA’NIN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ İDDİALARA YANIT !

Fırat Oca’nın ölümüyle ilgili iddialara yanıt !

A+A-

Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doktor Ali Özyılkan, geçen hafta hayata veda eden 12 yaşındaki Fırat Oca’nın ölümüyle ilgili yapılan suçlamalara yanıt verdi.
Özyılkan, “Oca’nın Tıp Bayramı nedeniyle Hastanede hekim olmadığı için öldü” iddalarının doğru olmadığını söyledi.

Özyılkan, “değil 14 Mart Tıp bayramında , yılbaşı dahil her türlü resmi tatilde, hastanemizde en az 12 hekim nöbet tutmaktadır. Bu nedenle hastanın, hele hele böylesine acil bir hastanın hekimsiz kalması mümkün değildir” dedi.

Özyılkan yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu vakada da gelişmelerin aynen Mağusa Devlet Hastanesi Başhekimi’nin açıkladığı gibi olduğunu belirterek “ hasta hastanemize geldiği anda hemen ilk tedavisi yapılmış ancak yoğun bakımda yer olmadığı için yine ambulansla Çocuk hastalıkları Kliniği Şefi Dr Çiğdem Bakkaloğlu ve Acil sorumlusu Dr Naciye Nami refakatinde Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne sevki gerçekleştirilmiştir.”dedi.

Olayla ilgili tüm kayıt ve video görüntülerinin kamu oyuna açık olduğuna işaret eden Özyılkan, “İsteyen istediği zaman inceleyebiir. Söz konusu medya kurumlarının halkımıza doğru bilgi aktarma adına bu konularda daha hassas olmalarını özellikle rica ederiz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.