1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FİZYOTERAPİST YOKLUĞU TEDAVİLERİ DURDURDU
FİZYOTERAPİST YOKLUĞU TEDAVİLERİ DURDURDU

FİZYOTERAPİST YOKLUĞU TEDAVİLERİ DURDURDU

FİZYOTERAPİST YOK ÇÜNKÜ...

A+A-

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Yataklı Tedaviler Kurumları Dairesi’nden yapılan açıklamada konunun kendilerine henüz yeni iletildiğini gerekli düzenlemelerin yapılması ardından en erken zamanda bir fizyoterapistin görevlendirileceği aktarıldı.

 

Girne Akçiçek Hastanesi’nde görev yapan ve iki haftadır hastalanan iki fizyoterapistin işbaşı yapamaması Fizik Tedavi Merkezi’nde hizmeti durdurdu.

Girne Akçiçek Hastanesi’nde yaklaşık iki haftadır Fizik Tedavi Merkezi’nde hizmet verilemiyor. Hastanede görevli biri sözleşmeli diğeri kadrolu iki fizyoterapistin ciddi sağlık sorunları yaşaması nedeniyle hastalık iznine çıkmaları, tedavi merkezinin işlevini durdurdu. Hastane yönetimi tarafından Sağlık Bakanlığı’na konuyla ilgili bilgi verilmesine rağmen henüz i bir fizyoterapist görevlendirilmedi. Haftalardır yaşanan sorun nedeniyle ulaşan vatandaşlar, tedavilerinin yarım kaldığını belirterek, şikayetlerini dile getirdi. Sağlık Bakanlığı’na bağlı Yataklı Tedaviler Kurumları Dairesi’nden  yapılan açıklamada konunun kendilerine henüz yeni iletildiğini gerekli düzenlemelerin yapılması ardından en erken zamanda bir fizyoterapistin görevlendirileceği aktarıldı.

İki fizyoterapist de rahatsız


Hastanede sadece iki tane bulunan fizyoterapistlerden birinin akciğer rahatsızlığı diğerinin ise kalp ameliyatı olduğu için uzun bir süredir Fizik Tedavi Merkezi’nde hasta bakımı yapılamıyor. Her iki fizyoterapistin uzun süreli tedavi geçirmek zorunda olduğu için bir süre daha işlerini başına dönemeyeceğini aktaran hastane yetkilileri, Sağlık Bakanlığı’na konuyu aktardıklarını ve bir fizyoterapist görevlendirilmesini beklediklerini dile getirdi.

Vatandaşlar mağdur


Bazı vatandaşlar uzun bir süredir Fizik Tedavi Merkezi’nde tedavi göremediklerini belirterek, şikayetlerini dile getirdi. Rutin tedavi gören bazı vatandaşlar iki fizyoterapistin de aynı dönemde rahatsızlanmasına üzüldüklerini ancak tedavilerin aksamaması gerektiğini söyledi. Sağlık Bakanlığı’nın diğer fizyoterapistler görevlerine dönene kadar, hastaneye başka fizyoterapist görevlendirmesi gerektiğini söyledi.

“En erken zamanda görevlendirme yapılacak”


Sağlık Bakanlığı’na bağlı Yataklı Tedaviler Kurumları Dairesi’nden yapılan açıklamada konunun kendilerine henüz yeni iletildiğini gerekli düzenlemelerin yapılması ardından en erken zamanda bir fizyoterapistin görevlendirileceği aktarıldı. Konun kendilerine önceki gün ulaştığını ama çalışmaların hemen başlatıldığını belirten daire yetkilileri, en kısa zamanda gerekli görevlendirmenin yapılacağı aktarıldı.

YeniDüzen

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum