1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Fotoğraftaki hayalet gündem oldu
Fotoğraftaki hayalet gündem oldu

Fotoğraftaki hayalet gündem oldu

Fotoğraftaki hayalet gündem oldu

A+A-

Japonya’nın Kanagawa ilinde çekilen fotoğraf sosyal medyada hakkında en çok konuşulanlar arasına girdi. Fotoğrafta, küçük bir kız çocuğunun arkasında bir çift siyah bot gözüküyor. Fotoğrafın paylaşıldığı andan itibaren birçok sosyal medya kullanıcısı, botların neden orada olduğu konusunda düşüncelerini ifade etti.

 
 
 

Botların bir "samurayın hayaletine" ait olabileceğini belirten kullanıcılar, fotoğrafın çekildiği bölgeye yakın konumda bulunan samuray mezarlığına dikkat çekti. Fotoğrafı Reddit'te paylaşan 'Obiaruf' adlı kullanıcı, fotoğrafı arkadaşının çektiğini belirtirken, görüntü üzerinde herhangi bir hile uygulanmadığını vurguladı

. Fotoğrafı çeken kişi ise o anda küçük kızın arkasında hiç kimsenin yer almadığını savunuyor. Bir grup kullanıcı ise hayalet iddialarının saçmalık olduğunu söylüyor ve görüntünün ışık hilesi ve perspektif nedeniyle meydana geldiğinin altını çiziyor. Kullanıcılar, küçük kızın arkasında gözüken mavi kumaşa dikkat çekiyor ve kızın arkasında birinin saklanmış olduğunu ifade ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.