1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FUHUŞ OPERASYONUNDA 5 TUTUKLAMA
FUHUŞ OPERASYONUNDA 5 TUTUKLAMA

FUHUŞ OPERASYONUNDA 5 TUTUKLAMA

Gece kulübüne baskın düzenlendi

A+A-

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı ekipler önceki akşam Alayköy’deki bir gece kulübüne fuhuş operasyonu düzenledi. Yapılan operasyonda beş kişi fuhuş yapmak, fuhuşa teşvik ve fuhuş yoluyla kazanç temin etme suçunu işledikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

White Horse isimli gece kulübünde gözaltına alınan söz konusu kişiler dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Hale Ahmet Raşit’in huzurunda görüşülen davada Savcı Emine Taşkın, meseleyle ilgili şahadet vermesi için tahkikat memuru Denktaş Kemik’i tanık olarak dinletti.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Alayköy Polis Karakolu’nda görev yapan Kemik, gece kulübü işletmecisi İ.Ö., N.P. ve M.R. isimli kadınların “fuhuşa teşvik” ve “fuhuş yoluyla kazanç sağlamak suçlarından” diğer zanlılar A.K. ve İ.C.’nin ise sadece “fuhuşa teşvik” suçlarından methaldar olduğunu kaydetti.

Meseleyle ilgili soruşturmanın tamamlandığını kaydeden Kemik, zanlıların davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Bu talebin ardından, sunulan şahadeti dikkate alan Yargıç Hale Ahmet Raşit, tüm zanlıları, davaları görüşülünceye kadar, seyahat belgelerine el konulması, yurt dışına çıkışlarının yasaklanması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücut yapması karşılığında serbest bıraktı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.