1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FUHUŞ VE ALKOL!
FUHUŞ VE ALKOL!

FUHUŞ VE ALKOL!

Statta fuhuş ve alkol!

A+A-

Atatürk Spor Kompleksi’nin giriş çıkışlarının kontrolsüzlüğü her türlü pis görüntüye sebep oluyor.

Ülkemiz spor kompleksleri bakım onarım ve idame bakımından kanayan bir yara halinde. Devletin milyonlarca TL harcadığı bu tesisler bir tek yapıldığı zaman özenle bakılıyor. Zaman içerisinde saha zeminleri, çevre düzenlemesi ve giriş çıkışların kontrolü kendi haline terk edilince harcanan paralar boşa gitmiş oluyor ve zaman zaman da ortaya çirkin görüntüler çıkıyor.

Atatürk Spor Kompleksi tesisler arasında en gözde olanı ve merkezi yerde olması bakımından da en fazla kontrol edilmesi gereken yer.

Kompleks içerisinde gerek stadyumda antrenmana gelenler, havuzda yüzenler, kortlarda tenis oynayanlar ve bu insanların velileri, Atletizm Federasyonu spor salonunda çalışanlar, Göçmenköy sahasında antrenmana gelen futbol takımları düşünüldüğünde gün içerisinde en yoğun kullanılan tesis oluyor Atatürk Spor Kompleksi.

3 kapı da açık

Spor kompleksini spor yapmak için kullananların en büyük şikayeti araç trafiğinin olması. Özellikle saat 16.00 ile 18.00 arasındaki araç trafiği çoğu zaman kazaya da sebebiyet verirken, spora gelenlere de engel oluyor.

Spor kompleksine giriş çıkış imkanı veren 3 kapının da açık olması, YDÜ’yü kullananların da gidiş gelişlerinde spor kompleksi içerisindeki yolu kullanmalarına olanak veriyor. Fuar alanı tarafından olan kapı ile sanayi yolu üzerindeki 2 kapının açık olması ve giriş çıkışlarda kontrol yapılamaması spor kompleksindeki yolun resmen tali yol gibi kullanılmasını beraberinde getiriyor.

Spor camiası stat kapılarının sadece birinin açık olması durumunda ve giriş çıkışların hep aynı kapıdan olması durumunda kompleksin bakım ve temizliğinin daha iyi olacağı ve trafiğin de yaşanmayacağını belirterek yetkililerden tedbir almalarını bekliyor.

Gece kafayı buluyorlar

Spor Kompleksi içerisindeki geniş alan ve giriş kapılarının 24 saat açık olması iyi niyetli olsun olmasın herkesin tüm emellerine mahal tanıyor.

Kompleks içerisindeki çöp ve alkollü içki şişeleri/kutuları yanında son olarak prezervatif de bulunması bardağı taşırdı. Milletin stat içerisinde bira ve diğer alkollü içecekleri kafaya dikmeleri yetmiyormuş gibi cinsel ilişkiye de girmesi ve prezervatifini de araç park yerine atması insaf dedirtti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.