1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FUHUŞA ARACI OLMUŞ!
FUHUŞA ARACI OLMUŞ!

FUHUŞA ARACI OLMUŞ!

Nergiz, teminata bağlandı

A+A-

Yeni Bakış'tan Evrim Kamalı'nın haberine göre; Girne’de 7 kadının erkeklerle cinsel ilişkiye girmesini sağlayıp fuhuşa teşvik eden ve bu yolla para kazandıkları öne sürülen zanlılar, dün teminat talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı

Girne’de 7 kadının erkeklerle cinsel ilişkiye girmesini sağlayıp fuhuşa teşvik eden ve bu yolla para kazandıkları öne sürülen Ali Yıkılmaz, Merve Özer, Serkan Demir ve Mahmut Önen’in ardından suçla bağlantılı tutuklanan Mehmet Nergiz, dün teminat talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Polis bulguları aktardı

Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Soyel, zanlının Girne’de meydana gelen fuhuşa teşvik ve fuhuş yolu ile kazanç sağlama suçlarından dolayı tutuklandıklarını söyledi. Soyel, 3 Temmuz’da tutuklanan Ali Yıkılmaz, Merve Özer, Serkan Demir ve Mahmut Önen’in ardından suçla bağlantılı Mehmet Nergiz’in de 5 Temmuz’da yakalandığını ifade etti.

Polis, zanlının 2019 yılı içerisinde 7 kadının farklı kişiler ile cinsel ilişkiye girmesine aracı olup, bu yolla kazanç elde ettiğini ifade etti.

Suçunu kabul etti

Soyel, zanlı Nergiz’in fuhuşa teşvik suçunda aracı rolünde olduğunu belirtti. 

Zanlı Nergiz’in ifade vererek suçunu kabul ettiğini, soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması ve 7 bin TL nakit teminat yatırması şartlarıyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

Nakit teminatı yatıran zanlı yargılanıncaya kadar serbest kaldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.