1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FUHUŞA TEŞVİK!
FUHUŞA TEŞVİK!

FUHUŞA TEŞVİK!

Lefkoşa Surlariçi bölgesindeki evinde 2010 yılında fuhuş yaptırdığı gerekçesi ile tutuklanan Yüksel Coşkun, 2 ay hapse mahkum edildi.

A+A-

Lefkoşa’da Surlariçi bölgesinde 17 Kasım 2010 tarihinde Yüksel Coşkun’un evine yapılan fuhuş baskınında evin iki odasında fuhuş yapıldığının tespit edilmesi üzerine tutuklanan ev sahibi Yüksel Coşkun, hakkında açılan davanın karara bağlanması maksadı ile dün Lefkoşa’da yargıç karşısına çıkarıldı.

“Fuhuşa teşvik”, “Fuhuş yolu ile kazanç sağlama” ve “İkametgahı genelev olarak kullanma” suçlarından Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde yargılanan Yüksel Coşkun, 2 ay hapse mahkum edildi.

Yüksel Coşkun hakkında kararı okuyan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit, 17 Kasım 2010 tarihinde Lefkoşa Surlariçi’ndeki eve yapılan operasyonda sanığın evinin iki odasında iki erkek müşteri ve iki fuhuş yapan kadının suçüstü yakalandığını kaydetti.

Yargıç Hale Ahmet Raşit, sanığın aynı iki kadını defalarca değişik erkekler ile buluşturarak fuhuş yaptırdığını açıkladı ve “Sanık daha önceden anlaştığı erkekler ile kadınları buluşturarak fuhuş yaptırıyor ve bu yolla daimi geçimini sağlıyordu. Sanığın işlediği suçlar toplum ahlakını bozan ve rahatsızlık veren suçlardır. Sanığın, fuhuş yaptırmak amacı ile 10 askeri eve aldığı tespit edildi” dedi.

 

Kaynak: Havadis

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.