1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FUTBOLCULAR ÖLÜMDEN DÖNDÜ
FUTBOLCULAR ÖLÜMDEN DÖNDÜ

FUTBOLCULAR ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Geçitkale Günay Spor Kulübü futbolcuları ölümden döndü:“Antrenmanımızı sahada değil,Hastanede yapmak zorunda kaldık!”

A+A-

Geçitkale Günay Spor Kulübü futbolcuları, önceki akşam bölgede saha olmaması nedeniyle antrenman için gittikleri Tatlısu’da trafik kazası geçirdi, ölümden döndü. Futbolcuların trafik kazası geçirmesi, ‘saha tartışmasını’ da beraberinde getirdi

Geçitkale Günay Spor Kulubü: Sahasızlığa mahkum edildik, bu gençler gereken cevabı sizlere verecek

Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş: Partizanca yaklaşımlarla beldeyi cezalandırdığını zannedenler bunun bedelini ödeyecek

Geçitkale Günay Spor Kulübü futbolcuları, önceki akşam bölgede saha olmaması nedeniyle antrenman için gittikleri Tatlısu’da, trafik kazası geçirdi ölümden döndü.

Futbolcuların trafik kazası geçirmesi, ‘saha tartışmasını’ da beraberinde getirdi.

Haftanın 5 günü antrenman yapmak için Tatlısu’ya gitmek zorunda kalan Geçitkale Günay Spor Kulübü yaşananlara isyan etti, “Antrenmanımızı sahada değil, hastanede yapmak zorunda kaldık” diyerek yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi.

Tüm siyasi partilerin kapısını çaldıklarını ancak ‘sahasızlığa’ mahkum edildiklerini ifade eden kulüp yetkilileri, “Bu gençler size cevaplarını verecektir. Tüm siyasilere sesleniyoruz, partisi ne isterse olsun, ne yenisi ne eskisi biz bu durumlardan dolayı yara alıyoruz” dedi.

Öte yandan trafik kazasının ardından açıklama yapan Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş üzüntüsünü dile getirdi.

Öztaş, 2014 Yerel Seçimleri öncesi Geçitkale’deki futbol sahası yapımına başlandığını, alt yapısı tamamlanma aşamasına gelen sahanın yapımının ise söz konusu dönemlerde gerçekleşen UBP kurultayında bölgedeki partililerin İrsen Küçük’ü değil de Ahmet Kaşif’i desteklemesi nedeniyle Küçük hükümeti tarafından durdurulduğunu savundu.

3 yılın ardından Ömer Kalyoncu Başbakanlığındaki Hükümet döneminde sahanın yapımı için gerekli paranın 2017 Mali Yılı Bütçesi’ne konulduğunu ancak bu seferde hükümet değişikliğinin ardından bu kararın iptal edildiğini açıkladı.

Geçitkale Günay Spor Kulubü:
“Sahasızlığa mahkum edildik”

Geçitkale Günay Spor Kulübü de kaza sonrasında yaşananlara sitem etti.

Kulüp yetkilileri bölgede spor kompleksi olmaması nedeniyle takım futbolcularının haftanın 5 günü kilometrelerce uzakta, Tatlısu’da antrenman yapmak zorunda kaldığını ifade etti.

Tüm siyasi partilerin kapısını çaldıklarını ancak ‘sahasızlığa’ mahkum edildiklerini ifade eden kulüp yetkilileri, “Bu gençler size cevaplarını verecektir. Tüm siyasilere sesleniyoruz, partisi ne isterse olsun, ne yenisi ne eskisi biz bu durumlardan dolayı yara alıyoruz” dedi.

Kulüp yetkilileri trafik kazası sonrasında futbolcuların sağlık durumlarının iyi olduğunu da kaydederek, özetle şöyle devam etti: Kazayı ucuz atlattık. Buradaki sitemimiz siyasileredir. Gelen kandırdı, giden kandırdı ve bizlere bir sahayı laik görmediler. Bizleri bu durumlara düşürdüler. Defalarca “Burada bir spor kompleksine ihtiyacımız var, bizim amacımız topluma faydalı bireyler yetiştirmek” dedik. “Sahamızın yanında birçok bölge köyünden gençlerimizin gelip okuduğu Geçitkale Cumhuriyet Lisesi var. Bu sahadan herkes faydalanacak” söyledik ama hepsi Tatlısu’ya, Turunçlu’ya gidin dedi.

Bu işten vazgeçin; alkol için, sigara için veya kötü alışkanlık sahibi olun der gibi hep bizimle dalga geçildi. Biz saha istiyoruz, kişisel menfaat değil, bizim derdimiz saha…!!! Yönetici kardeşlerimizin en büyüğü 32 yaşında, yaş ortalaması 25 olan genç dinamik 20 yönetici kardeşlerimiz var. İçimizden hiç kimse kendi menfaatini düşünmez, biz GGSK Genç Yönetimi olarak toplumsal bir menfaat peşindeyiz. Bize kimse bu konuda kucak açmadı, açacağını da düşünmüyoruz. Bu durumdayken bile takımı başarıya taşıyoruz. Artık bu konumuzla ilgili bizlere destek verin koskoca Geçitkale Günay Spor Kulübü’nü liglerden çektirtmeyin.

Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş:
“Partizanca yaklaşımlarla beldeyi cezalandırdığını zannedenler bunun bedelini ödeyecek”

Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş ise kazanın ardından açıklama yaparak, üzüntüsünü dile getirdi.

Öztaş, tek tesellilerinin gençlerin sağlık durumlarının iyi olması olduğunu ifade ederek, Geçitkale Günay Spor camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti.

2014 Yerel Seçimleri öncesi Geçitkale’de futbol sahası yapımına başlandığını söyleyen Öztaş, bölgedeki UBP’lilerin parti kurultayında parti başkanı İrsen Küçük’ü değil de Ahmet Kaşif’i desteklemesi nedeniyle Küçük hükümeti tarafından, alt yapısı tamamlanma aşamasına gelen sahanın yapımının durdurulduğunu söyledi.

Öztaş, söz konusu sahanın yapımı için gereken bütçenin Ömer Kalyoncu’nun Başbakanlığı dönemindeki hükümette 2017 Mali Yılı Bütçesi’ne konulduğunu ancak hükümet değişikliğinin ardından bu kararın iptal edildiğini açıkladı.

“Bölgede Akova Spor Kulübüne saha yapılmasına karar verildiği bizlere bildirildi. Bu konuda yaptığımız tüm girişimler sonuçsuz kalarak kapılar yüzümüze kapandı. Bölgede Akova Spor Kulübüyle birlikte şu an bitim aşamasına gelen Dörtyol’a da saha yapıldı. Bunların öncesinde de Tatlısu’ya futbol sahası yapıldı” diyen Öztaş, şöyle devam etti: Bilinmelidir ki, bizler bölgedeki köylerimize futbol sahası yapımına asla karşı değiliz. Hatta bu sahaların yapımı bizlere mutluluk verir. Ama bilinsin ki Geçitkale’deki gençlerin haklarını gasp edenler bunun bedelini ödeyecektir. Geçitkale Belediye Başkanı’nın CTP’li bir başkan olmasından dolayı Geçitkale’yi cezalandırdığını zanneden bu sığ düşünceli kişiler ve de partizanca yaklaşımlarınızla bu beldeyi cezalandırdığını zanneden şahısların ve partinin bunun bedelini ödeyeceğini verdiğiniz değer kadar değer bulacağınızı asla unutmayın.

Yenidüzen

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.