1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.GÜCÜ ZİRVE AŞKINA..! (3-1)
G.GÜCÜ ZİRVE AŞKINA..! (3-1)

G.GÜCÜ ZİRVE AŞKINA..! (3-1)

G.Gücü zirve aşkına..! (3-1)

A+A-

 

Başkent derbisinde zirvenin iddialı takımı G.Gücü rakibi Göçmenköy’ü 3-1 mağlup ederek liderle arasındaki puan farkını 2’ye indirdi. Onurcan attığı 2 gol ile galibiyette büyük rol oynadı

YER:

Lefkoşa Atatürk Stadı.

GENLİK GÜCÜ:

Ferhat-Derviş- Hüseyin- Süleyman- İsmail- Erdoğan- Orhan (Ragıp dk.55)- Onurcan- H.Altın-H.Eminoğlu (Zeep dk. 85)- H.Küspeci (Mustafa dk.79)

GÖÇMENKÖY:

Hüseyin- Umut- Beytullah- Doğuş- Kemal- Mehmet (Taner dk.46)- Erin-Engin- Sabri (Cem Hamidi dk.88)- Arda- Suat (Emre dk.33)

GOLLER:

Dk.30 ve 65 Onurcan dk.86 Hakan Altın (GENÇLİK GÜCÜ) DK.60 Arda (GÖÇMENKÖY)          

16. dakikadaki G.Köy atağında Engin sağ taraftan iyi bir orta yaptı. Suat’ın kafa vuruşunda kaleci Ferhat tokatladığı top üst direğe vurarak kornere gitti.

30. dakikada G.Gücü takımının kazandığı serbest vuruşta topun başına İsmail Soydan geçti. İsmail’in kullandığı serbest vuruşta kale içerisine gönderilen topu iyi takip eden Onurcan kaleciden önce kafa ile topu ağlara yollayarak G.Gücü’nü 1-0 öne geçirdi.

43. dakikada G.Gücü’nden İsmail’in sağ taraftan sol ayağı ile attığı şutta top uzak direk dibinde dışarı çıktı.

60. dakikada gelişen G. Köy atağında topla buluşan Arda topla rakip ceza alanına girdi ve yerden bir vuruşla topu ağlara yollayarak skoru 1-1 yaptı.

65. dakikada G.Gücü korner köşesine yakın bir yerde serbest vuruş kazandı. İlk golde olduğu gibi yine İsmail bu vuruşu kullandı. Kale önüne gönderdiği topa yine Onurcan iyi yükseldi ve kafa vuruşunda top ağlara gidince G.Gücü tekrar 2-1 öne geçti.

75. dakikada H.Altın’ın pasında Göçmenköy defansının arkasında topla buluşan Hakan Eminoğlu’nun yakın mesafeden vuruşunda top yan direkten döndü, defans topu uzaklaştırdı.

86. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada gelişen G.Gücü atağında Ragıp’ın orta alandan ileriye gönderdiği topu Göçmenköy defansı uzaklaştıramadı. Topla defansın arkasında buluşan H.Altın kalecinin yanından topu ağlara yollayınca G.Gücü 3-1 öne geçti. Maç da bu skorla sona erdi.

 A-2 gençler maçını G.Gücü gençleri 5-3 kazandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.