1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.SARAY CHELSEA'NİN KAPISINI ÇALDI!
G.SARAY CHELSEA'NİN KAPISINI ÇALDI!

G.SARAY CHELSEA'NİN KAPISINI ÇALDI!

Galatasaray, Sneijder'i istediği iddia edilen Chelsea'ye cevap verdi: John Obi Mikel...

A+A-

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray, bir yandan Luis Nani diğer bir yandan da Felipe Melo transferlerine yoğunlaşırken; flaş bir hamle daha geldi; John Obi Mikel... Felipe Melo'nun transferi için Juventus'un 6 milyon euroluk bonservis bedelinde direnmesinin ardından listesindeki alternatif isimleri değerlendiren Galatasaray, Londra'da Chelsea'nın kapısını çaldı.
 
"GALATASARAY, CHELSEA İLE GÖRÜŞÜYOR"
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanlığını yapan Bülent Tulun'un şudan Londra'da Chelsea yöneticileriyle görüşme halinde olduğu belirtilirken; bu transfere aracılık eden isimlerin ise FIFA menajerliği yapan Babawo Muhammed ve Hasan Eğilmez olduğu kaydedildi.
 
Bu transfere aracılık eden menajerlerden birisi olan Babawo Muhammed ise, "Galatasaray, Mikel'e oldukça ilgi gösteriyor ve öncelikle Chelsea'yle anlaşmak istiyorlar ve şu anda Londra'dalar" diyerek iddiaları doğruladı.
 
26 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusunun Chelsea ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ancak Londra temsilcisinin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun Mikel'i gönderilecekler listesine yazdığı konuşuluyor. Bonservis bedeli 12 milyon euro civarında olan Nijeryalı milli futbolcunun İngiltere'de haftalık kazancının ise 120 bin euroya yakın olduğu tahmin ediliyor.

 

Sporx

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.