1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.SARAY-R.MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?
G.SARAY-R.MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

G.SARAY-R.MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Cim-Bom, Avrupa kupalarındaki 248. maçını Real Madrid’le oynayacak.

A+A-
Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında bugün Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Maçı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek. 
 
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanacak Galatasaray-Real Madridmaçı 21:45'ten itibaren Star TV'den naklen yayınlanacak.
 
HAMİT YOK, SEMİH HAZIR
 
Sakatlığı geçen Semih Kaya, son antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Sarı-kırmızılı ekip, tedavisine devam edilen Hamit Altıntop dışında tam kadro antrenman yaptı. Semih'in maçta görev yapması beklenirken, Altıntop'un oynayamayacak durumda olduğu biliniyor.
 
TERİM: "GRUPTAN ÇIKARIZ"
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatirh Terim, "Real Madrid ile daha önce karşılaşmıştık ve yendik. Bu sefer de yenebiliriz. Bu gücümüz var. Yeneceğimizi umut ediyorum. Grubun en tanınmış popüler takımları Real Madrid ve Juventus. Ancak biz deneyimli bir takımız, benim de bu tür maçlarla ilgili deneyimim var. Bizim gruptan çıkma şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.
 
DEVLER LİGİ GOLCÜSÜ BURAK
 
Burak Yılmaz, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geçen yıl forma giydiği 9 karşılaşmada 8 gol atma başarısı gösterdi. 'Devler Ligi'ndeki ilk golünü İstanbul'da oynanan ve 1-1 sonuçlanan CFR Cluj maçında atan Burak Yılmaz, ardından CFR Cluj'u deplasmanda 3-1 yendikleri mücadelede üç gol birden kaydederek 'hat trick' yaptı. Türk Telekom Arena'da İngiltere'nin Manchester United ekibi karşısında 1-0 kazanılan maçın tek golünü atan milli futbolcu, Braga'yı da boş geçmedi. Burak, Galatasaray'ın Portekiz'de 2-1 kazandığı maçta takımının ilk golüne imza atan isim oldu.
 
MUHTEMEL 11'LER
 
GALATASARAY
 
Muslera
Eboue
Riera
Semih
Chedjou
Melo
Selçuk
Sneijder
Amrabat
Burak
Drogba
 
REAL MADRID
 
Casillas
Arbeola
Ramos
Pepe
Carvajal
Khedira
Modric
Ronaldo
Bale
Isco
Benzema
 
SAAT: 21:45
STAT: TT Arena
YAYIN: Star TV
HAKEM: Mart Clattenburg
 
DANY MEYDAN OKUDU
 
Galatasaraylı Dany Nounkeu, Real Madrid'e karşı favori olduklarını söyledi. Dany, "Bence bu maçta favori kesinlikle G.Saray. Çünkü maçı evimizde oynuyoruz. Türk Telekom Arena’da taraftarın desteği ile birlikte kazanacağız. Real Madrid tabii ki iyi takım ama favorinin G.Saray olduğunu düşünüyorum. Nedeni de bizim de çok iyi takım olmamız. Her şeyimizi taraftarımızla birlikte vererek bunu başaracağız" diye konuştu.
 
BRUMA 11'DE OLMAYACAK
 
Tecrübeli teknik adam, Antalyaspor karşısında 30 dakika şans verdiği Bruma'nın 90 dakika oynayacak bir kondisyonda olmadığını söylerken, "Bruma'nın malesef 90 dakikalık durumu yok şuan. Her geçen gün daha iyiye gidiyor ama ona bir Milli takım arası daha iyiye gidebilir. Hocalarıyla da konuştum fiziki olarak 90 dakikayı çıkarması mümkün değil." açıklamasını yaptı.
 
ANCELOTTI DÜŞÜNCELİ
 
Marcelo ve Fabio Coentrao'nun sakatlığında İtalyan teknik adam bu bölgede ligde oynadığı son 2 maçta Nacho Gonzalez'i oynattı. Fakat Alvaro Arbeola'nın takıma dönecek olması ve İspanyol oyuncunun sağ ve sol bekte oynama seçeneği Ancelotti'yi düşündürüyor. Alvaro Arbeola'nın oynaması durumunda Carlo Ancelotti sağ bekteki Carvaljal veya sol bekte forma giyen Nacho ikilisinden birini yedek kulübesine yollayacak.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.