1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.SARAY'DA DROGBA ŞOKU
G.SARAY'DA DROGBA ŞOKU

G.SARAY'DA DROGBA ŞOKU

Galatasaraylı yıldız 5 gün sonra...

A+A-

Sarı-Kırmızılı yönetimin geçtiğimiz sezon ortasında Çin'in Shanghai Shenhua takımından bonservis bedelsiz olarak transfer ettiği dünyaca ünlü golcü Didier Drogba, 31 Mayıs 2014'te sona eren sözleşmesi henüz uzatılmadığı için, 5 gün sonra istediği kulüple görüşme hakkını kazanacak.

 

Kurallar gereği, mukavelesinin bitmesine 6 ay kala istediği kulüple görüşme ve anlaşma hakkına sahip olan yıldız için Sarı-Kırmızılılar'dan henüz kalması yönünde bir teklif gelmediği belirtildi. Yönetimin istekli olduğunu belirtmesine karşın, henüz ne yıldız, ne de menajeri ile bir görüşme yapılmadığı, 1.5 yıllığına 10 milyon Euro'ya imza atan 'Parçalı Fil'in, Cimbom'daki geleceğinin de soru işareti olduğu kaydedildi.

BAŞKAN 'UZATACAĞIZ' DEMİŞTİ

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ise Didier Drogba'nın sezon başındaki performansını oldukça beğenerek, yakın çevresine yıldız ile 2 yıl daha nikah tazelemeyi düşündüklerini açıklamıştı. Ancak haftalar ilerledikçe, Drogba'nın takım içindeki serbest vuruş ve otorite tartışmaları ile gündeme gelmesi ve ücretinde indirimi düşünmemesi gibi faktörler, yönetimin Fildişi Sahilli yıldızın sözleşmesinin uzatılması konusunu sezon sonuna öteledi.

10 MİLYON EURO İSTİYOR

Didier Drogba'nın ise yönetimin Ocak ayı sonuna kadar sözleşmesinin uzatılması için menajerine yapacağı teklifi bekleyeceği, yıllık en az 5 milyon Euro'dan 2 senelik mukavele önerilmemesi durumunda, diğer önerileri değerlendirmeye alacağı ortaya çıktı. Her fırsatta G.Saray'da mutlu olduğunu söyleyen oyuncuya, Amerika, İngiltere ve Katar gibi ülkelerden ciddi teklifler geldiği ve yıldızın bu önerileri Ocak ayına dek beklettiği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.