1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.SARAYLI YILDIZIN ÜCRETİ SORUN OLDU!
G.SARAYLI YILDIZIN ÜCRETİ SORUN OLDU!

G.SARAYLI YILDIZIN ÜCRETİ SORUN OLDU!

Brezilya'nın Sao Paulo kulübü Melo'dan fedakarlık yapmasını istedi.

A+A-

Melo'nun ücreti Brezilya'da sorun oldu!

melo-nun-ucreti-brezilya-da-sorun-oldu--3312106.jpeg

Brezilya'nın Futebol gazetesi, Sao Paulo'nun Melo'nun Galatasaray'da kazandığı yıllık ücreti ödemesinin imkansız olduğunu savunarak, Melo Brezilya'ya gelmek istiyorsa fedakarlık yapması gerekir Sao Paulo'nun ödeyebileceği en yüksek rakam 1 milyon dolar diye yazdı.

Sao Paulolu bir yönetici de gazeteye yaptığı açıklamada Melo ile ilgilendiklerini doğruladı ancak rakamlar bizi aşıyor yorumunda bulundu. İtalyan medyasına bir açıklama yapan Melo'nun menajeri Jose Rodriguez ise Juventus'un Melo ile devam etmek istemediğini söyledi. Inter'in Melo ile ilgilendiğinden haberi olmadığını vurgulayan menajeri Rodriguez, Melo'nun Juventus ile 2015 yılına kadar sözleşmesi var, önce onları dinleyeceğiz ancak devam etmek istemiyorlar satışından yanalar açıklaması yaptı.

Galatasaray'ın Melo konusunda yeni bir girişimi olmadığına dikkat çeken Rodriguez, futbolcunun Galatasaray forması altında muhteşem iki sezon geçirmesine rağmen Sarı-kırmızılı yöneticilerin satın alma opsiyonu hayata geçirmek istemediğine dikkat çekti.

 

Kaynak: Skorer

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.