1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. 'G.SARAYLILAR BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ'
'G.SARAYLILAR BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ'

'G.SARAYLILAR BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ'

Fenerbahçe'nin efsane Başkanı Ali Şen, katıldığı bir televizyon programında Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezaları yorumladı.

A+A-

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular Programı'nda UEFA tarafınfan Avrupa'dan men edilen Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı yorumladı. Şen ayrıca, Fenerbahçe'nin ceza alması için Galatasaraylıların UEFA'ya baskı yaptığı iddialarını da değerlendirdi. 

Ali Şen yaptığı açıklamada, ''Galatasaraylılar ceza almamız için bizim aleyhimizde çalışıyormuş. Asla öyle bir şeye inanmam. Öyle bir şey olması mümkün değildir. Eminim ki, en anti Fenerbaçeciler ve en anti Ali Şenciler dahil kim varsa bu konuda bizim aleyhimize adım attıklarına dair hiç kimse beni inandıramaz'' ifadelerini kullandı.

Şen ayrıca, Fenerbahçe'nin UEFA'dan aldığı cezaya dair; "Kaç yıldır darbe yiyoruz. Başımıza gelmeyen kalmadı. Ondan dolayı da, Aziz Yıldırım büyük hizmetler yaptı. Aziz Yıldırım'a düşen, benim bir ricam olarak söyleyeyim, aday olmasın. Ben onun yerinde olsam aday olmam. Aziz Yıldırım başkanlık sonrası yalnızlık hissetmesin diye aramıza da alırız. Mühim olan Fenerbahçe'dir. Yeni bir jenerasyon gelsin. Fenerbahçeliler Aziz Yıldırım'ı seviyor. Ancak, bu sevgide her gün bir azalma var. Her gün bir öfke var, kızgınlık var. Dost olarak söylüyorum, dost olmayan bunu söylemez." dedi.

 

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.